۱۲ مهارت ضروری طراح وب

طراحی وب چیست؟

برای تبدیل شدن به یک طراح وب، یک فرد باید مهارت های خاصی را توسعه دهد تا به آنها کمک کند تا یک صفحه وب جذاب بصری برای مشتریان ایجاد کنند. این مهارت ها شامل ترکیبی از دانش فنی مرتبط با صنعت و برخی ویژگی های نرم به معنای قابل انتقال است. درک مهارت های مورد نیاز برای یک طراح وب موفق می تواند به شما کمک کند تا در این نوع شغل برتر باشید. در این مقاله، مهارت‌های طراح وب چیست، فهرستی از ۱۲ مورد رایج مورد نیاز کارفرمایان را ارائه می‌کنیم و نکاتی را برای چگونگی توسعه مهارت‌های خود در طراحی وب‌سایت ارائه می‌کنیم.

مرتبط: طراحی وب چیست؟ (تعریف، عناصر و کاربردها)

مهارت های طراح وب چیست؟

مهارت‌های طراح وب، توانایی‌هایی هستند که به متخصصان اجازه می‌دهند ظاهر و ساختار صفحه وب مشتری را ایجاد کنند. این مهارت ها شامل ترکیبی از مهارت های فنی یا مرتبط با صنعت و مهارت های نرم است. یک طراح وب معمولاً این مهارت ها را از طریق گذراندن دوره های آموزشی و کار بر روی ایجاد وب سایت به دست می آورد. داشتن مهارت های مرتبط می تواند به قابل عرضه شدن طراحان وب در هنگام درخواست شغل کمک کند. همچنین به آنها اجازه می دهد تا وب سایتی ایجاد کنند که کاربر پسند باشد و انتظارات مشتریان خود را برآورده کند.

مرتبط: ۹ نوع شغل طراحی گرافیکی که باید در نظر بگیرید

نمونه هایی از مهارت های طراح وب

در اینجا لیستی از ۱۲ مهارت فنی و نرم که برای طراحان وب برای موفقیت در نقش خود ضروری است آورده شده است:

۱. بهینه سازی موتور جستجو (SEO)

برای بهبود رتبه یک وب سایت، طراحان وب از استراتژی های بهینه سازی موتور جستجو (SEO) استفاده می کنند. این شامل اطمینان از این است که وب سایت برای تفسیر ساده است و سرعت بارگذاری بالایی دارد. هنگام طراحی، این متخصصان همچنین مطمئن می شوند که یک صفحه وب برای موبایل سازگار است و برای بازدیدکنندگان آسان است.

۲. طراحی تجربه کاربری (UX)

طراحان وب توجه زیادی به طراحی تجربه کاربری (UX) وب سایت خود دارند تا از رفتارها و تعاملات مختلف بازدیدکنندگان پشتیبانی کنند. به عنوان مثال، آنها ممکن است استفاده از یک طراحی ساده برای یک شرکت را در نظر بگیرند تا به کاربران در زمان ناوبری در سایت آن شرکت کمک کند. این می تواند به طراحان وب کمک کند تا مشتریان خود را از مشتریان راضی مطمئن کنند.

۳. نرم افزار طراحی

دانش نرم افزارهای رایج طراحی به طراحان وب امکان ویرایش تصاویر را می دهد. آنها همچنین ممکن است از نرم‌افزار طراحی برای ایجاد گرافیک‌های شخصی‌سازی‌شده، مانند لوگوها، متناسب با نیازهای مشتری خود استفاده کنند. درک نحوه استفاده از پلت فرم نرم افزار طراحی برای وب سایت مشتری خود نیز هنگام کار بر روی چیدمان صفحه وب ضروری است.

۴. برنامه نویسی

برای کار با برنامه نویسان کامپیوتر، داشتن سابقه در زبان های برنامه نویسی مانند جاوا اسکریپت برای طراحان وب مفید است. دانش زبان های برنامه نویسی می تواند به طراحان وب کمک کند تا هنگام کار بر روی پروژه ها ارتباط بهتری برقرار کنند و رسانه ای را که با آن کار می کنند درک کنند. هنگامی که یک طراح وب در زبان مورد استفاده در صفحه وب خود مهارت داشته باشد، می تواند درک کند که چه طرح هایی ممکن است قابل اجرا باشند.

مطالب مرتبط: سوالات متداول: جاوا اسکریپت چیست؟

۵. حروف نگاری

طراحان وب هنگام انتخاب حروف نگاری یا فونت یک وب سایت با دقت انتخاب می کنند. اغلب آنها از فونت های استاندارد برای زبان متن و فونت های تزئینی برای سرفصل ها استفاده می کنند. آنها همچنین به این نکته توجه دارند که ترکیبات حروف نگاری با در نظر گرفتن رنگ ها و اندازه های مختلف به خوبی با یکدیگر کار می کنند.

۶. تئوری رنگ

تئوری رنگ یا دستورالعمل‌های انتخاب رنگ، به طراحان وب کمک می‌کند تا لحن و حالت مناسب را در طرح‌های خود تنظیم کنند. طراحان وب در مورد چگونگی کارکرد رنگ های مکمل و متضاد با یکدیگر آگاه هستند. به عنوان مثال، آنها ممکن است از رنگ متن روشن تر برای صفحه وب که دارای پس زمینه تیره است استفاده کنند تا به تضاد متن با بقیه صفحه وب کمک کند.

۷. جزئی نگری

طراحان وب در کار خود به جزئیات توجه زیادی دارند. انتخاب رنگ ها و فونت های مناسب می تواند کمک کند اطمینان حاصل کنند که طراحی کلی آنها منسجم و از نظر بصری جذاب است. آنها مطمئن می شوند که هر جزء که انتخاب می کنند به یک هدف خدمت می کند. این شامل در نظر گرفتن جزئیات، مانند استفاده از کلمات کلیدی برای کمک به افزایش ترافیک وب است.

۸. تفکر تحلیلی

انتقادی فکر کردن به طراحان وب کمک می کند تا در مورد چیدمان های خود تصمیم بگیرند. طراحان وب باید اطلاعات موجود از مشتریان خود و دانش خود را جمع آوری کنند تا راه حل های ممکن را ارائه دهند. تفکر تحلیلی همچنین می‌تواند در زمانی که با چالش‌هایی مواجه می‌شوند کمک کند تا کامپیوتر چیزی را آنطور که تصور می‌کردند قالب‌بندی کند.

۹. خلاقیت

خلاقیت یک مهارت مهم برای طراحان وب است که هنگام طوفان فکری ایده‌های طراحی ممکن داشته باشند. توانایی نزدیک شدن به طراحی های وب به روش های منحصر به فرد به طراحان کمک می کند تا ایده ای را اتخاذ کرده و آن را در یک صفحه وب پیاده سازی کنند. همچنین به آنها اجازه می دهد تا با طرح بندی های جدید و خلاقانه برای وب سایت خود بیایند.

مطالب مرتبط: چرا مهارت های خلاقیت مهم هستند و چگونه آنها را توسعه دهیم

۱۰. ارتباطات

طراحان وب از نزدیک با مشتریان کار می کنند تا بفهمند می خواهند صفحه وب آنها چگونه باشد. این شامل گوش دادن دقیق و همدلی با درخواست های مشتری است. آنها همچنین از مشتریان سوالاتی می پرسند تا درباره محصول نهایی مورد نظر خود اطلاعات بیشتری کسب کنند. هنگامی که طراحان وب یک برنامه طراحی ایجاد می کنند، باید به ذینفعان خود توضیح دهند که چرا آن چیدمان خاص را انتخاب کرده اند.

۱۱. سازماندهی

از آنجایی که طراحان وب اغلب وظایف متعددی برای مدیریت دارند، ایجاد یک سیستم سازمانی برای آنها مفید است. سازماندهی می تواند به آنها کمک کند تا وضعیت یک پروژه را پیگیری کنند و مراحل بعدی در گردش کار خود را برنامه ریزی کنند. مهارت های سازمانی همچنین می تواند به طراحان وب کمک کند تا پروژه های خود را به اجزای کوچکتر تقسیم کنند تا مطمئن شوند همه چیز انجام می شود.

۱۲. آگاهی عمومی

همراهی با رویدادها و روندهای اخیر می تواند به طراحان وب کمک کند تا آنها را در طرح های خود پیاده کنند. این می تواند با ایجاد ارتباط برای بازدیدکنندگان به بهبود تجربه کاربر کمک کند. طراحان وب همچنین از مهارت های ادراک اجتماعی برای درک آنچه ذینفعان در طراحی خود می خواهند استفاده می کنند.

نکاتی برای بهبود مهارت های طراحی وب سایت

از این توصیه برای کمک به بهبود مهارت های طراحی وب خود استفاده کنید:

  • بازخورد بخواهید. برای بهبود مهارت های طراحی وب خود، از دیگران در مورد کار خود بازخورد بخواهید تا دیدگاه خارجی را در مورد زمینه هایی که می توانید ارتقا دهید، دریافت کنید.
  • در جریان باشید. در سایر وب سایت ها تحقیق کنید و روندهای فعلی را بیابید تا به شما کمک کند در مورد آنچه کاربران دوست دارند به روز بمانید. این همچنین می تواند به شما کمک کند تا با تغییرات صنعت طراحی وب سازگار شوید.
  • دور از کامپیوتر طراحی کنید. در طول مراحل طوفان فکری خود، سعی کنید روی یک تخته پاک کن یا تخته حالت طراحی کنید تا به افزایش خلاقیت شما در یک محیط منحصر به فرد کمک کند.
  • خودتان تمرین کنید. برای اطمینان بیشتر در مورد مهارت های طراحی وب خود، در اوقات فراغت خود تمرین کنید و وب سایت ها یا برنامه های خود را طراحی کنید تا در مورد چیدمان ها به خوبی کار کنید.
  • ناوبری را ساده کنید. از آنجایی که بخشی از کار یک طراح وب لذت بردن از تجربه بازدیدکنندگان است، طرح هایی ایجاد کنید که گشت و گذار در وب سایت ها را آسان تر می کند و تجربه کاربری(UX) را بهبود می بخشد.

چگونه مهارت های طراح وب را برجسته کنیم

برجسته کردن مهارت های طراح وب خود یک راه مهم برای نشان دادن کارفرمایان بالقوه است که شما یک نامزد واجد شرایط هستید. این مراحل را دنبال کنید تا به طور موثر مهارت های طراحی وب خود را در طول جستجوی شغل خود نشان دهید:

۱. توانایی های خود را در رزومه خود مشخص کنید

هنگام ساخت رزومه خود، یک بخش مشخص برای مهارت های فنی خود و یک بخش دیگر با عنوان “مهارت های اضافی” برای مهارت های نرم خود ایجاد کنید. در اینجا می توانید یک لیست گلوله ای با مهارت های مرتبط ایجاد کنید. از کلمات کلیدی مشابه به عنوان شرح شغل استفاده کنید تا بتوانید تخصص خود را با آنچه کارفرما می خواهد مرتبط کنید. چند نمونه از نحوه قالب بندی مهارت های طراحی وب خود در یک رزومه عبارتند از:

در بخش تجربه کاری رزومه خود، نمونه هایی از مواردی را که از مهارت های خود استفاده کرده اید، ارائه دهید. شما می توانید این کار را با استفاده از افعال عملی، مانند led یا create، برای توصیف وظایف شغلی خود انجام دهید. در زیر چند نمونه از مهارت های ذکر شده در بخش تجربه کاری یک رزومه آمده است:

  • طراحی و توسعه وب سایت برای ۲۰ مشتری مختلف
  • استفاده از تئوری رنگ هنگام انتخاب طرح برای صفحات وب
  • افزایش ترافیک وب تا ۱۰ درصد با استفاده از استراتژی های سئو

مطالب مرتبط: نحوه نوشتن رزومه طراح وب (همراه با الگو و مثال)

۲ مهارت های خود را در معرفی نامه ی خود توضیح دهید

معرفی نامه شما فرصتی را فراهم می کند تا به جزئیات بیشتری در مورد مهارت های مرتبط که به طور خلاصه در رزومه شما ذکر شده است بپردازید. هنگام تهیه معرفی نامه خود، نمونه های خاصی از زمان هایی را که از مهارت های طراحی وب خود استفاده کرده اید، درج کنید. در زیر نمونه ای از روشی برای گنجاندن مهارت های خود در معرفی نامه خود آورده شده است:

در حین کار به عنوان طراح وب با آخرین کارفرمای خود، ارتباط منظمی با مشتریانم برقرار کردم. این شامل ملاقات با آنها برای یک مصاحبه اولیه برای بحث در مورد آنچه آنها برای طراحی صفحه وب خود می خواستند بود. در طول فرآیند طراحی خود، با مشتری تماس می گرفتم تا وضعیت کاری خود را به آنها اطلاع دهم و تأیید کنم که از انتظارات آنها پیروی می کنم.

مطالب مرتبط: نحوه نوشتن معرفی نامه برای موقعیت های طراح وب

۳. در مورد مهارت های طراحی وب خود در مصاحبه خود بحث کنید

در طول مصاحبه طراح وب خود، می توانید توانایی های مرتبط خود را از طریق اقدامات و ارتباطات خود نشان دهید. به موقع به مصاحبه خود برسید تا توانایی خود را در سازماندهی و مدیریت زمان خود نشان دهید. همانطور که کارفرما در حال صحبت است، فعالانه درگیر شوید و به آنچه می گویند گوش دهید. همچنین، خود را آماده کنید تا مهارت های خود را در هنگام پاسخ دادن به سؤالات مصاحبه خود گنجانده و ذکر کنید.

مربوط:

  • حروف نگاری چیست؟ اهمیت و کاربردهای عملی
  • طراح وب در مقابل توسعه دهنده وب
آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *