۱۵ مهارت داخلی نماینده فروش و نحوه بهبود آنها

15 مهارت داخلی نماینده فروش و نحوه بهبود آنها

برای موفقیت در نقش خود به عنوان یک نماینده فروش داخلی، داشتن مهارت های خاصی که به خوبی به شغل شما کمک می کند، مهم است. هر چه مهارت‌های مرتبط با نقش شما بیشتر باشد، باید کارمند بهتری باشید.

در این مقاله، نقش یک نماینده فروش داخلی، مهارت های لازم برای انجام کار به اندازه کافی و چگونگی بهبود مهارت های گفته شده را تعریف می کنیم.

نماینده فروش داخلی چیست؟

نماینده فروش داخلی، فروشنده ای است که از راه دور یا در یک محیط اداری کار می کند تا به مشتریان کمک کند آنچه را که به دنبال آن هستند پیدا کنند. برخلاف نمایندگان فروش خارجی، نمایندگان فروش داخلی بیشتر روز خود را با تلفن یا نوشتن ایمیل می گذرانند. این وظیفه آنهاست که نه تنها به مشتریان کمک کنند، بلکه استراتژی های فروش خوب را نیز به کار گیرند و معاملات را ببندند.

مرتبط: ۱۰ نکته فروش داخلی برای ارتباط با مشتریان

نمونه هایی از مهارت های نمایندگی فروش داخلی

به عنوان یک نماینده فروش داخلی، برای موفقیت در نقش خود باید مهارت های مختلفی داشته باشید. هرچه مهارت های بیشتری را بتوانید در محل کار به کار بگیرید و در محل کار به نمایش بگذارید، کارمند بهتری خواهید شد و فروش بیشتری خواهید داشت. در اینجا چند نمونه از مهارت های نمایندگی فروش داخلی آورده شده است:

۱. دانش محصول

دانش محصول احتمالاً مهمترین مهارتی است که به عنوان یک نماینده فروش داخلی باید داشته باشید. به عبارت دیگر، شما باید اطلاعات دقیقی از محصولاتی که می فروشید داشته باشید. مشتریان باید سوالات مختلفی از شما بپرسند، و از آنجایی که شما نمی‌توانید دقیقاً بدانید که چه چیزی می‌پرسند، مهم است که تا آنجا که می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد هر جنبه‌ای از محصول – از مزایای آن گرفته تا نقاط ضعف آن – جمع‌آوری کنید. این به شما کمک می‌کند که یک پیشنهاد قوی به ارباب رجوع و مشتریان ارائه دهید و امیدوارم به فروش منجر شود. شناخت محصول و کاربردهای آن نیز به شما کمک می کند تا اعتماد مشتریان و ارباب رجوع های خود را جلب کنید.

۲. مهارت های ارتباطی

داشتن مهارت های ارتباطی شفاهی و نوشتاری خوب هنگام کار به عنوان نماینده فروش داخلی بسیار مهم است. این بیشتر به این دلیل است که شما از طریق تلفن با مشتریان درگیر خواهید شد و محصول خود را در اختیار آنها قرار می دهید. توانایی شما در برقراری ارتباط موثر تاثیر زیادی بر فروش شما دارد یا خیر. در یک مفهوم کتبی، احتمالاً باید یادداشت ها یا ارجاعاتی را تهیه کنید. ایجاد ارتباط با مشتریان و همکاران در نقش نماینده فروش داخلی بسیار مهم است. به خاطر داشته باشید که تأثیری که بر مشتریان خود می گذارید بر نحوه درک آنها از شرکت و برند آن تأثیر می گذارد.

مطالب مرتبط: ۲۱ روش برای بهبود مهارت های ارتباطی

۳. مهارت گوش دادن فعال

به عنوان یک نماینده فروش داخلی، مهم است که مهارت های گوش دادن فعال را نشان دهید. این امر به ویژه از طریق تلفن بسیار مهم است زیرا مشتری که با او صحبت می کنید نمی تواند زبان بدن یا تماس چشمی شما را یادداشت کند. تمرین گوش دادن فعال با درک نیازهای مشتریان و نشان دادن اینکه واقعاً به آنها اهمیت می دهید نیز به شما در ایجاد یک رابطه کمک می کند.

۴. مهارت های ایجاد رابطه

توانایی ایجاد ارتباط با مشتریان خود یک مهارت مهم در این زمینه است. هرچه رابطه شما با آنها بهتر باشد، احتمال خرید آنها از شما بیشتر است. درک اینکه بازار هدف شما چه کسی است و از کجا آمده است نه تنها در فروش بلکه در آینده شما در این حرفه مفید خواهد بود. به عنوان یک نماینده فروش داخلی، باید به طور موثر با طیف گسترده ای از شخصیت ها و سنین ارتباط برقرار کنید. این مهم است که مشتری خود را درک کنید تا با آنها ارتباط برقرار کنید.

۵. مهارت های مدیریت زمان

مهارت های مدیریت زمان برای همه نمایندگان فروش داخلی بسیار سودمند است. هرچه بتوانید زمان خود را بهتر مدیریت کنید، زمان بیشتری برای صحبت با مشتریان دیگر و امیدواری برای فروش بیشتر خواهید داشت. نه تنها فروش شما رشد خواهد کرد، بلکه بهره وری شما نیز افزایش خواهد یافت.

۶. مهارت های سازمانی

اگر حساب های زیادی را مدیریت می کنید، داشتن مهارت های سازمانی خوب مهم است. هرچه سازماندهی بیشتری داشته باشید، شانس کمتری برای فراموش کردن مشتری یا ارباب رجوع دارید. سازماندهی در این نقش همچنین استرس شما را کاهش می دهد.

۷. مهارت های رسانه های اجتماعی

اگرچه ممکن است این مورد برای همه نقش‌های فروش داخلی صدق نکند، اما در صورت وجود، داشتن درک خوبی از رسانه‌های اجتماعی مهم است. همانطور که در حال جستجو هستید، دانش کاری از پلتفرم های مختلف رسانه های اجتماعی می تواند مفید واقع شود. با وجود پلتفرم‌های زیادی که امروزه از آنها استفاده می‌شود، درک بهترین ترفندها و تاکتیک‌ها برای استفاده از آنها به نفع خود مهم است.

۸. مهارت حل مسئله

به کارگیری مهارت های تفکر انتقادی و حل مسئله در نقش شما به عنوان نماینده فروش داخلی حیاتی است. شما باید بدانید که چگونه با موقعیت ها یا مشکلات مختلف به محض ایجاد آنها سازگار شوید و اجازه ندهید که کیفیت کار شما را تحت تاثیر قرار دهد. اطمینان حاصل کنید که برای راه حل های جدید آماده هستید و در صورت نیاز آنها را اجرا کنید.

۹. مهارت های ابزار مدیریت ارتباط با مشتری

به عنوان یک نماینده فروش داخلی، باید سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) را که با آن کار می کنید، درک کنید. دانستن نحوه استفاده صحیح از آن تا حد زیادی کارایی شما را در محل کار بهبود می بخشد. چندین ویژگی CRM وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید که کارهای روزمره شما را آسان‌تر می‌کنند، مانند یادآوری کار یا ارسال انبوه ایمیل.

۱۰. مهارت های فناورانه

نقش شما به عنوان یک نماینده فروش داخلی مستلزم داشتن دانش کاری از اشکال مختلف فناوری است. در چشم انداز دیجیتالی که همیشه در حال تغییر است، باید از نرم افزار و فناوری استفاده شده توسط شرکت خود مطلع باشید.

۱۱. مهارت های جمع آوری اطلاعات

به عنوان یک نماینده فروش داخلی، باید یک محقق خوب با توانایی جمع آوری اطلاعات دقیق در مورد رقبا، روند بازار، فروشندگان فعلی و مشتریان بالقوه مختلف خود باشید. اطلاعات و دانشی که جمع آوری می کنید به شما کمک می کند تا در مورد فروش محصولات مختلف شرکت خود تصمیمات بهتری بگیرید.

۱۲. مهارت های همکاری

توانایی کار به عنوان بخشی از یک تیم و همکاری موثر با سایر نمایندگان فروش ابزار بسیار مفیدی در این نقش است. به احتمال زیاد، شما همچنین با مدیران فروش روی مشتریان بزرگتر کار خواهید کرد. نشان دادن همدلی و یک بازیکن خوب تیم بودن  هر دو به شما کمک می کند تا فروش شرکت خود را ببندید.

۱۳. مهارت های مدیریت تعارض

در نقش خود به عنوان یک نماینده فروش داخلی، ناگزیر به شنیدن رد و شکایات مختلف خواهید بود. هرچه در مدیریت تعارض و داشتن یک نگرش فعال بهتر عمل کنید، احتمال اینکه عملکرد فروش بالاتری داشته باشید بیشتر است.

مرتبط: مهارت های مدیریت تعارض: تعریف، مثال ها و نکات

۱۴. مهارت های جستجوگر

به عنوان یک نماینده فروش داخلی، داشتن مهارت های جستجوی خوب مهم است. مشتری احتمالی ، شخصی است شما که می توانید ببینید به محصولی که شرکت شما می فروشد علاقه مند است. جستجوی مؤثر تضمین می کند که در آینده فروش به مشتری خواهید داشت.

۱۵. مهارت های بسته شدن

توانایی شما در تقویت مهارت های بالا به شدت بر مهارت های بسته شدن شما یا به عبارت دیگر احتمال دستیابی به معاملات بیشتر تأثیر می گذارد. در اصل، این مهارت نقطه اوج همه مهارت های دیگر و اثربخشی آنهاست.

چگونه می توان مهارت های نماینده فروش داخلی را بهبود بخشید

اگر برای نقشی در فروش داخلی واجد شرایط نیستید، همیشه می توانید برای بهبود مهارت های نماینده فروش داخلی خود تلاش کنید. در اینجا چند روش برای انجام این کار وجود دارد:

گوش دادن فعال را تمرین کنید

همانطور که با خانواده و دوستان خود صحبت می کنید، مطمئن شوید که به همه چیزهایی که آنها می گویند گوش می دهید و صحبت را قطع نمی کنید. زبان بدن مثبت را نشان دهید و تماس چشمی را حفظ کنید تا نشان دهید که فعالانه درگیر هستید و واقعاً به آنچه آنها می‌گویند اهمیت می‌دهید.

مطالب مرتبط: ۱۰ راه برای بهبود مهارت های گوش دادن (با مثال)

ارتباط خوبی داشته باشید

اگر بتوانید هنر برقراری ارتباط خوب در دنیای بیرون را مسلط شوید، می توانید این مهارت را با خود به محیط کار خود ببرید. روی ایجاد اعتماد و احترام با مردم کار کنید. این به شما کمک می کند نه تنها بهتر ارتباط برقرار کنید بلکه به عنوان بخشی از یک تیم بهتر کار کنید.

بازی های فکری یا پازل های منطقی انجام دهید

اگر امیدوارید مهارت های حل مسئله خود را بهبود ببخشید، با انجام بازی های فکری یا پازل های مختلف، مغز خود را تمرین دهید. این به شما کمک می‌کند تا به چیزها با دیدی متفاوت فکر کنید و به راه‌های حل‌وفصل جدید برسید.

مطالب مرتبط: ۷ بازی ذهن ساز برای بهبود مهارت های حرفه ای شما

برداشتن دوره آموزشی

گذراندن دوره‌ای در رسانه‌های اجتماعی یا دوره‌ای با فناوری‌های مختلف می‌تواند در نقش شما به عنوان نماینده فروش داخلی بسیار مفید باشد. هرچه بیشتر رسانه های مختلف را درک کنید، بیشتر می توانید با آینده این صنعت حرکت کنید.

مطالب مرتبط: چگونه در ۵ مرحله فهرستی از فروشندگان بسازیم (نکات بعلاوه)

مهارت های داخلی نماینده فروش در محل کار

هنگامی که مهارت های مختلف نمایندگی فروش داخلی را به خوبی درک کردید، می توانید از آنها در محل کار استفاده کنید. در اینجا چند راه برای پیاده سازی آنها وجود دارد:

محصول خود را بشناسید: برای اینکه یک نماینده فروش خوب باشید، به دانش زیادی از محصول نیاز دارید، بنابراین مهم است که وقت خود را جهت تحقیق در مورد آنچه می فروشید اختصاص دهید. درون و بیرون محصول را درک کنید و برای طیف وسیعی از سوالات مشتری آماده باشید.
گام های فروش خود را تمرین کنید: زمانی را به تمرین آنچه قصد دارید به مشتریان بگویید اختصاص دهید . این نه تنها به تسکین اعصاب کمک می‌کند، بلکه می‌توانید با اطمینان بیشتر و مؤثرتر وقتی زمانش رسید صحبت کنید.
مشتری خود را بشناسید: هنگامی که چند مشتری را جستجو کردید، آنها را بشناسید و ارتباط برقرار کنید. هرچه بهتر بتوانید آنها را در سطح انسانی درک کنید و علایق و نیازهای آنها را بشناسید، اعتماد بیشتری نسبت به آنها ایجاد می کنید و احتمال فروش شما بیشتر می شود.

فهرستی تهیه کنید: در ابتدای نوبت کاری، فهرستی از پروژه هایی که باید تکمیل شوند،چه کسانی را باید پیگیری کنید و چه معاملاتی را باید ببندید، تهیه کنید. هنگامی که بدانید توجه شما باید به کجا متمرکز شود، سازماندهی بیشتری خواهید داشت و بهتر می توانید زمان خود را به طور موثر مدیریت کنید.
موارد مرتبط: نمونه ها و الگوهای رزومه فروش داخلی

چگونه مهارت های داخلی نماینده فروش را برجسته کنیم

نشان دادن مهارت های نمایندگی فروش داخلی شما مدت ها قبل از اینکه پا در محل کار بگذارید شروع می شود. در اینجا چند راه برای جلب توجه به مهارت شما در طول فرآیند مصاحبه آورده شده است:

مهارت های داخلی نماینده فروش برای رزومه و معرفی نامه شما

هنگام درخواست برای نقش نماینده فروش داخلی، مطمئن شوید که رزومه و معرفی نامه شما نه تنها تمیز و به خوبی نوشته شده است، بلکه توانایی شما را برای برتری در این نقش نیز نشان می دهد. رزومه شما مکانی عالی برای برجسته کردن مهارت های فروش شما است. به طور مشابه، معرفی نامه شما مکانی عالی برای توضیح بیشتر در مورد مهارت هایی است که در رزومه خود ذکر کرده اید. این احتمالاً اولین فرصت شماست تا قبل از صحبت با مدیر استخدام، بهترین تصویر را از کار خود به عنوان یک فروشنده ارائه دهید.

موارد مرتبط: نمونه ها و الگوهای معرفی نامه فروش

مهارت های داخلی نماینده فروش برای مصاحبه شغلی

همانطور که برای مصاحبه شغلی نماینده فروش داخلی خود آماده می شوید، گوش دادن فعال خود را تمرین کنید و بدانید که چه سوالاتی را می خواهید از آنها بپرسید تا بتوانید با مصاحبه کننده خود رابطه خوبی ایجاد کنید. این نه تنها در یک مفهوم کلی مهم است، بلکه اینها همچنین مهارت هایی هستند که یک نماینده فروش داخلی در وظایف روزمره خود از آنها استفاده می کند.

ارتباط غیرکلامی یکی از ابزارهایی است که می تواند به شما کمک کند در مصاحبه ها و زندگی حرفه ای خود تأثیر خوبی داشته باشید. با این حال، ارزیابی نامزدها باید بر اساس مهارت‌ها و صلاحیت‌ها باشد و محیط‌های کاری باید در تلاش باشند تا تفاوت‌های فردی در سبک‌های ارتباطی را درک کنند.

آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *