۸ مهارت مفید برنامه نویس کامپیوتر که مورد تقاضا هستند

مهارت مفید برنامه نویس کامپیوتر

برنامه نویسان رایانه اغلب دارای مجموعه گسترده ای از مهارت ها هستند که به آنها امکان می دهد مسئولیت های موقعیت خود را به شیوه ای شایسته و حرفه ای انجام دهند. برنامه نویسان بسیار مؤثر معمولاً ترکیبی از مهارت های سخت و مهارت های نرم دارند که به آنها امکان می دهد در یک تیم به خوبی کار کنند و به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کنند. یادگیری بیشتر در مورد این مهارت ها می تواند به شما در توسعه و برجسته سازی آنها در طول حرفه خود کمک کند. در این مقاله، ما برخی از مهارت های برنامه نویس رایج را که می تواند برای یک برنامه نویس کامپیوتر مشتاق داشتن مفید باشد، بررسی می کنیم و به شما نشان می دهیم که چگونه آنها را در یک رزومه برجسته کنید.

مهارت های برنامه نویس کامپیوتر چیست؟

مهارت های برنامه نویس کامپیوتر تکنیک ها و فرآیندهایی هستند که برنامه نویسان از آنها برای دستور دادن به کامپیوتر برای انجام اقدامات مختلف استفاده می کنند. این دستورالعمل ها به طور کلی به عنوان “کد” شناخته می شوند. برنامه نویسان کامپیوتر از کد استفاده می کنند تا کامپیوتر را به انجام وظایف و ایجاد محیط وادار کنند. کد به اطمینان از عملکرد برنامه های نرم افزاری کمک می کند و به افراد در استفاده از اینترنت کمک می کند. برای ایجاد کد موثر، برنامه نویسان اغلب مهارت های خلاقانه را با توانایی های فنی و تحلیلی ترکیب می کنند.

مرتبط: مهارت های کامپیوتری: انواع و نمونه ها

۷ مهارت مفید برای برنامه نویسان

مهارت های برنامه نویس کامپیوتر اغلب شامل مهارت های سخت و نرم است. مهارت‌های سخت، توانایی‌هایی هستند که می‌توانید از طریق مطالعه و تمرین یاد بگیرید. مهارت های نرم بیشتر شامل توانایی های بین فردی است که ارتباط و کار در یک تیم را آسان تر می کند. در زیر می‌توانید فهرستی از مهارت‌هایی را که ممکن است در نقش یک برنامه‌نویس کامپیوتر برای شما مفید باشد، بیابید:

۱. مهارت کدنویسی

الگوریتم های کدگذاری در مرکز علم کامپیوتر قرار دارند. آنها مدیریت داده ها را امکان پذیر می کنند و ترتیب و ساختار سریع داده ها را به گونه ای امکان پذیر می کنند که داده ها را قابل استفاده کند. یک برنامه نویس ماهر نحوه کدنویسی، تغییر یا تعمیر الگوریتم ها را می داند. توانایی نوشتن یک الگوریتم کار، پایه و اساس بسیاری از مهارت های برنامه نویسی کامپیوتری دیگر را تشکیل می دهد.

زبان های برنامه نویسی زیادی وجود دارد که برنامه نویسان برای کدنویسی از آنها استفاده می کنند. کارفرمایان از برنامه نویسان انتظار ندارند که با تمام زبان های مختلف آشنا باشند، اما ممکن است انتظار داشته باشند که شما حداقل در دو زبان مهارت داشته باشید. زبان های برنامه نویسی رایج عبارتند از SQL، جاوا اسکریپت و پایتون.

۲. آگاهی از ساختارهای داده

ساختارهای داده، داده ها را به گونه ای ذخیره می کنند که کاربران جلویی بتوانند به راحتی آن ها را بازیابی کنند. روش های مختلفی وجود دارد که معمولاً برای ساختاردهی داده ها استفاده می شود. درک پایه ای از علم داده و ساختارها می تواند بینش مفیدی در مورد عملیات بک_اند به شما بدهد که می تواند به شما به عنوان یک برنامه نویس کمک کند.

۳. مهارت های ریاضی

برنامه نویسی اغلب به توانایی انجام ریاضیات در سطح پیشرفته نیاز دارد. برای مهارت در برنامه نویسی، درک کامل حساب و جبر اساسی است. تمرین رشته های مختلف ریاضی همچنین می تواند مغز شما را برای چابکی و تفکر به روش های کارآمد تربیت کند.

۴. قابلیت حل مسئله

به عنوان یک برنامه نویس، می توانید بیشتر روز خود را صرف عیب یابی و حل مشکلات کنید. برنامه نویسان اغلب متفکرانی خلاق هستند که مشکلات را از زوایای مختلف تجزیه و تحلیل می کنند تا زمانی که راه حلی پیدا کنند. برنامه نویسان می توانند مشکلات را شناسایی کرده و با استفاده از برنامه نویسی راه حل های کارآمد بسازند.

۵. مهارت های ارتباطی

در حالی که ممکن است بیشتر وقت خود را به عنوان یک برنامه نویس به تنهایی در رایانه خود صرف کنید، پروژه های بزرگ ممکن است نیاز به همکاری بین همکاران داشته باشند. می توانید از مهارت های ارتباطی قوی برای بحث در مورد پروژه، پرسیدن سؤالات و راه حل های جمعی استفاده کنید. در مواقع دیگر، ممکن است مستقیماً با مشتریان کار کنید. مهارت های ارتباطی می تواند شما را قادر سازد تا ایده ها و راه حل ها را به وضوح به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط: ۱۲ تکنیک ارتباطی ضروری برای همه حرفه ای ها

۶. توانایی کار به عنوان بخشی از یک تیم یا به تنهایی

برنامه نویسان اغلب در یک تیم بزرگتر کار می کنند. بازیکنان تیم به وضوح ارتباط برقرار می کنند و به گونه ای کار می کنند که دستورالعمل های واضحی را برای بقیه اعضای تیم باقی می گذارد. گاهی اوقات یک پروژه به یک برنامه نویس انفرادی نیاز دارد. وقتی خودتان روی یک پروژه برنامه نویسی کار می کنید، انگیزه شخصی می تواند مهم باشد. توانایی متمرکز ماندن و رسیدن به ضرب الاجل بدون نظارت، یک مهارت ضروری مفید برای کار به تنهایی است.

۷. کنجکاوی طبیعی

برنامه نویسان مؤثر اغلب می توانند نحوه انجام کاری را تجزیه و تحلیل کنند و سپس راهی برای انجام کارآمدتر آن بیابند. کنجکاوی اغلب انگیزه ای است که در پس تمایل یک برنامه نویس به دانستن اینکه چه چیزی باعث انجام کارها می شود و چگونه آنها را بهتر انجام دهد، است. اجازه دادن به کنجکاوی شما می تواند به شما کمک کند تا به عنوان یک برنامه نویس پیشرفت کنید.

مرتبط: ۱۰ شغل علوم کامپیوتر (با حقوق و وظایف)

نکاتی برای افزایش توانایی های برنامه نویسی کامپیوتر شما

فناوری اغلب با نیازهای رو به رشد جامعه سازگار است. شما می توانید با در نظر گرفتن یک رویکرد مداوم برای یادگیری، به حفظ مهارت های خود کمک کنید. در زیر می توانید نکاتی را برای افزایش مهارت های خود به عنوان یک برنامه نویس بیابید:

  • با انگیزه بمانید: همانطور که به دنبال راه حل های بهتر هستید، ممکن است راه های جدیدی برای دستیابی به نتایج کارآمدتر پیدا کنید. توانایی ایجاد انگیزه در خود می تواند شما را تشویق به یادگیری و رشد کند و اطمینان حاصل کند که دانشی که دارید تازه باقی می ماند.
  • روی جزئیات تمرکز کنید: خطاهای کوچک در کد می تواند تأثیرات قابل توجهی بر نتیجه داشته باشد. عادت درست کار کردن را تمرین کنید و همیشه کد خود را دوباره چک کنید تا احتمال خطا کاهش یابد.
  • سازماندهی شده باشید: حفظ نظم در کار می تواند به شما کمک کند حجم کاری خود را به وظایف کوچکتر و قابل مدیریت تر سازماندهی کنید. عادات خوب سازمانی می تواند به شما کمک کند گردش کار خود را ردیابی کنید و به شما امکان می دهد بخش هایی را که ممکن است خطاهایی برای تصحیح وجود داشته باشد جدا کنید.

مطالب مرتبط: کدنویس چیست؟ تمام آنچه نیاز است بدانید

یک برنامه نویس چه کار می کند؟

برنامه نویسان و توسعه دهندگان نرم افزار اغلب از نزدیک با یکدیگر کار می کنند. توسعه دهندگان نرم افزار معمولا برنامه ها را طراحی می کنند و برنامه نویسان آنها را به کار می اندازند، اما گاهی اوقات وظایف آنها ممکن است همپوشانی داشته باشد. در زیر می توانید برخی از وظایف معمول روزانه یک برنامه نویس را مشاهده کنید:

  • نرم افزار پلان: برنامه نویسان از فلوچارت ها و مدل ها برای طراحی نحوه نوشتن کد برای رسیدن به اهداف استفاده می کنند.
  • برنامه‌های طراحی و کد: این کار می‌تواند برای برنامه‌های کوچک تلفن همراه برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها و سیستم‌عامل‌های پیچیده رایانه‌ای که ممکن است دوره‌های زمانی قابل توجهی طول بکشد اعمال شود.
  • نوشتن برنامه ها: برنامه نویسان اغلب از زبان های برنامه نویسی مختلف برای نوشتن برنامه ها استفاده می کنندو باید بدانند که کدام یک می توانند به نتایج دلخواه برسند.
  • به روز رسانی و ارتقاء برنامه های موجود: برخی از کارهای برنامه نویس به روز رسانی یا بهبود برنامه ها و نرم افزارهای موجود است. گاهی اوقات این به معنای افزودن ویژگی های جدید و گاهی اوقات عیب یابی و حل مشکل است.
  • تعمیر یا تغییر کد: برنامه نویسان می توانند بیشتر وقت خود را صرف پاسخ دادن به خطاها و رفع اشکال کد کنند.
  • برنامه نویسی را ساده کنید: این متخصصان اغلب از ابزارهای مهندسی نرم افزار به کمک کامپیوتر یا کتابخانه های کد برای خودکارسازی فرآیندها و سرعت بخشیدن به برنامه نویسی استفاده می کنند.

مطالب مرتبط: برنامه نویسان چه می کنند؟ (با حقوق، مهارت و سوالات متداول)

نکاتی برای برجسته کردن مهارت های برنامه نویسی خود در رزومه

فهرست کردن مهارت های برنامه نویسی خود در رزومه می تواند توانایی های شما را برای مصاحبه کننده برجسته کند. در کنار مهارت‌های فنی‌تان، ممکن است بخش‌هایی را برای تجربه و مهارت‌های نرم که مستقیماً به برنامه‌نویسی مربوط نمی‌شوند، اضافه کنید. از جمله مهارت‌های نرم مانند ارتباط و توانایی برای اینکه یک بازیکن تیمی خوب باشید، ممکن است به مصاحبه‌گر کمک کند تا تصور کاملی از شما داشته باشد.

در اینجا چند نکته وجود دارد که می تواند به شما کمک کند مهارت های خود را به عنوان یک برنامه نویس به طور موثر نشان دهید:

  • شرح شغل را تجزیه و تحلیل کنید: پست شغلی اصلی را که برای آن درخواست می دهید مرور کنید. شرح شغل؛ مهارت ها و سطوح تجربه مورد نیاز شغل را برجسته می کند.
  • مهارت ها و تجربه خود را با الزامات مطابقت دهید: ارزیابی کنید که سطح فعلی تجربه و مهارت های برنامه نویسی شما چگونه با الزامات مطابقت دارد.
  • دقیق باشید: دقت در هنگام فهرست کردن مهارت‌ها و تجربیات خود در رزومه می‌تواند مهم باشد. درخواست شغلی را در نظر بگیرید که با مجموعه مهارت شما مطابقت دارد. هر تعداد مهارت مرتبط را که دارید فهرست کنید و می توانید آنها را به عنوان مبتدی، متوسط ​​یا پیشرفته علامت گذاری کنید.
  • تجربه زبان برنامه نویسی خود را شرح دهید: تعداد سال های تجربه کار در هر زبان برنامه نویسی را در نظر بگیرید.
  • بخش مهارت خود را در بالا قرار دهید: مهارت های خود را با قرار دادن آنها در نزدیکی بالای رزومه خود برجسته کنید. این می تواند یافتن و ارزیابی آنها را برای مدیر استخدام آسان کند.
  • ابتدا مهارت های پیشرفته را فهرست کنید: این می تواند ایده خوبی باشد که مهارت های پیشرفته خود را قبل از مهارت هایی که متوسط ​​یا مبتدی می دانید فهرست کنید.
  • مهارت های خود را دسته بندی کنید: برای خواندن آسان، می توانید مهارت های خود را در بخش هایی برای سیستم عامل ها، ابزارها و زبان ها مرتب کنید.
  • استفاده از سربرگ ها: از یک سربرگ برای هر بخش برای تعریف هر بلوک اطلاعاتی استفاده کنید. استفاده از عناوینی مانند مهارت های فنی، مهارت های برنامه نویسی یا مهارت های اصلی می تواند به مدیر استخدام کمک کند تا رزومه شما را هدایت کند.
  • از فضای افقی استفاده کنید: برای ایجاد رزومه ای زیبا، می توانید از فضای افقی برای دسته ها استفاده کنید. به دنبال طرحی باشید که خوب به نظر برسد، به راحتی خوانده شود و مهارت های برنامه نویس شما را به صورت منطقی ارائه دهد.
  • رزومه خود را تصحیح کنید: بررسی رزومه خود برای اشتباهات املایی و گرامری مفید است. یک رزومه تمیز و بدون خطا می تواند به مصاحبه کننده اجازه دهد تا با محتوای رزومه شما با حواس پرتی کمتری درگیر شود.
آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *