مهارت‌های همکاری: مثال‌ها، راه‌های بهبود و برجسته کردن

مهارت‌های همکاری: مثال‌ها، راه‌های بهبود و برجسته کردن

مهارت های همکاری تقریبا برای هر نقش و صنعت ضروری است. شما می توانید این مهارت ها را به روش های مختلف توسعه دهید تا به شما کمک کند تا در موقعیت خود موفقیت بیشتری کسب کنید. درک نحوه همکاری خوب با دیگران می تواند از کارایی محیط کار حمایت کند، به پیشرفت شغلی شما کمک کند و به شما و تیمتان کمک کند تا به نتایج بهتری دست یابید.

در این مقاله به مهارت‌های همکاری، گام هایی که می‌توانید برای بهبود آنها بردارید و اینکه چگونه می‌توانید این مهارت‌ها را در جستجوی شغل برجسته کنید، بحث می کنیم و ۲۰ نمونه از مهارت‌های همکاری در محیط کار را ارائه می‌دهیم.

اقلام کلیدی:

  • مهارت های همکاری می تواند به شما کمک کند با دیگران خوب کار کنید.
  • کار به عنوان یک تیم می تواند بهره وری را افزایش دهد و روابط سالم بین کارکنان ایجاد کند.
  • به اشتراک گذاری ایده ها و طوفان فکری به ایجاد راه حل های منحصر به فرد کمک می کند.

مهارت های همکاری چیست؟

در محل کار، همکاری زمانی اتفاق می افتد که دو یا چند نفر با هم در جهت یک هدف مشترک به نفع تیم یا شرکت همکاری کنند. مهارت های همکاری چیزی است که شما را قادر می سازد با دیگران به خوبی کار کنید. وقتی افراد برای رسیدن به یک هدف مشترک با هم کار می کنند، از تجربیات و مهارت های خود برای حل مشکلات، یادگیری از یکدیگر و کمک به موفقیت هدف استفاده می کنند. همکاری به طرق مختلف اتفاق می‌افتد و استفاده از مهارت‌های همکاری برای ایجاد ارتباط با تیم‌تان می‌تواند به آنها در دستیابی به اهداف شخصی و شرکتی کمک کند.

چرا مهارت های همکاری مهم هستند؟

مهارت‌های همکاری یکی از مهارت‌هایی است که کارفرمایان در محل کار امروزی به دنبال آن هستند.

وقتی کارمندان با هم کار می کنند، اغلب موثرتر از انجام پروژه های مشابه به تنهایی هستند. کار به عنوان یک تیم می تواند بهره وری را افزایش دهد و روابط سالم بین کارکنان ایجاد کند. همکاری موفقیت آمیز با همکارانتان نیز می تواند انگیزه و سطح مشارکت شما را در کار افزایش دهد. علاوه بر این، به اشتراک گذاری ایده ها و طوفان فکری به ایجاد راه حل های منحصر به فرد کمک می کند.

می توانید از مهارت های همکاری برای موارد زیر استفاده کنید:

  • دستیابی به اجماع در مورد اهداف و روش های تکمیل پروژه ها یا وظایف
  • کمک های دیگران را به رسمیت بشناسید، در جایی که باید اعتبار بدهید
  • موانع را شناسایی کنید و مشکلات را با همکاری حل کنید
  • اهداف گروه را بالاتر از رضایت و شناخت شخصی قرار دهید

مهارت های تقویت همکاری

مهارت‌های همکاری گروهی از مهارت‌ها و رفتارهای نرم مختلف هستند که همکاری و کار گروهی را ارتقا می‌دهند. برخی از مهارت‌ها بر کار شخصی با دیگران تمرکز دارند، در حالی که برخی دیگر بیشتر در مورد کار کردن در یک محیط تیمی هستند.

مهارت های همکاری شخصی

در اینجا برخی از مهارت های شخصی نرم مورد نیاز برای تقویت همکاری در محل کار آمده است:

ارتباط کتبی و کلامی
مهارت های ارتباطی نوشتاری و کلامی توانایی شما برای به اشتراک گذاشتن پیام خود با دیگران به صورت گفتاری و نوشتاری است. هنگام همکاری، ممکن است در مورد استراتژی‌ها، فرآیندها و موضوعات دیگر برای تکمیل یک کار بحث کنید. همچنین ممکن است برای دیگران یادداشت بگذارید یا ایمیل بنویسید، این امر ضروری است که با افکار و ایده های خود به طور منسجم و به سادگی  ارتباط برقرار کنید جوری که دیگران بفهمند که شما چه چیزی را به اشتراک می گذارید.

گوش دادن فعال
گوش دادن فعال توانایی انجام یک تلاش آگاهانه برای شنیدن چیزی است که کسی با شما به اشتراک می گذارد. به عنوان مثال، اگر یکی از اعضای تیم ایده پروژه خود را در طول جلسه به اشتراک بگذارد، ممکن است با تکان دادن سر نشان دهید که دارید گوش می دهید. همچنین می‌توانید پیام آن‌ها را با کلمات خودتان تکرار کنید تا به شفاف‌سازی آنچه شنیده‌اید کمک کنید. می‌توانید با پرسیدن سؤالات بعدی، گوش دادن فعال را در طول مکالمه نشان دهید تا مطمئن شوید که افکار آنها را درک می‌کنید.

هوش هیجانی
هوش هیجانی درک احساسات شما و شناسایی احساسات دیگران است. استفاده از هوش هیجانی در همکاری می تواند به شما کمک کند تا راه هایی را برای همکاری بهتر با یکدیگر کشف کنید. به عنوان مثال، ممکن است یاد بگیرید که چگونه بازخورد خود را بر اساس واکنش آنها در زمانی که دیگران انتقادات سازنده را با آنها به روش های مختلف به اشتراک می گذارند، با آنها در میان بگذارید. وقتی درک می کنید که شما و دیگران چگونه به موقعیت های مختلف واکنش نشان می دهند، ممکن است همکاری مفید باشد.

اعتماد کنید
اعتماد، باور داشتن به نقاط قوت و ویژگی های شخصیت دیگری است. اعتماد به دیگران در یک محیط مشارکتی زمانی است که می توانید به آنها اجازه دهید تا روی وظایف خود کار کنند و بدانید که می توانند آنها را در موعد مقرر تکمیل کنند و در عین حال از دستورالعمل ها برای ارائه کار با کیفیت پیروی کنید.علاوه بر این، می‌تواند به این معنا باشد که به دیگران اعتماد می‌کنید تا وقتی با چالشی مواجه می‌شوند، کمک بخواهند تا اینکه خودشان آن را حل کنند.

مهارت های بین فردی
مهارت های بین فردی ویژگی هایی هستند که هنگام تعامل و برقراری ارتباط با دیگران به آنها تکیه می کنید. آنها سناریوهای مختلفی را پوشش می دهند که در آن ارتباط و همکاری ضروری است. این مهارت‌ها اغلب مهارت‌های مردمی نامیده می‌شوند، این مهارت‌ها تمایل دارند هم ویژگی‌های شخصیتی ذاتی شما و هم اینکه چگونه یاد گرفته‌اید با موقعیت‌های اجتماعی خاص کنار بیایید.

دیپلماسی
مهارت های دیپلماتیک طیفی از نقاط قوت و توانایی را در بر می گیرد که متخصصان را قادر می سازد روابط حرفه ای را مدیریت کنند. رویکردهایی که برای ایجاد روابط حرفه ای، انجام کار و مدیریت موقعیت های استرس زا اتخاذ می کنید، همگی می توانند به توسعه مهارت های دیپلماتیک قوی مرتبط باشند.

سازش
سازش به شما این امکان را می دهد که به سمت راه حلی کار کنید که نیازهای تیم همکار را برآورده کند. ممکن است زمانی از این مهارت استفاده کنید که نتیجه یک موضوع برای شما مهم باشد، در حالی که برای نظرات دیگران در محل کار ارزش قائل هستید. شما ممکن است یافتن راه حلی موثر را به جای درست بودن در یک موقعیت در اولویت قرار دهید.

صبر
برخی از همکاری‌ها ممکن است مدت زیادی طول بکشد تا تکمیل شوند، گاهی اوقات شامل سازش و انعطاف‌پذیری می‌شوند. به جای عجله برای یک نتیجه گیری سریع، ممکن است لازم باشد برای رسیدن به یک نتیجه یا راه حل مشترک و موثر صبر کنید.

ذهن باز
ذهن باز توانایی کنجکاوتر، درون نگرتر و با ملاحظه تر و کمتر قضاوت کردن است. این یکی از مهارت های تاثیرگذار در مورد همکاری است. این مهارت به شما این امکان را می‌دهد که نظرات متفاوت را ارزشمند ببینید و در محیط‌های متنوعی که می‌توانید با افرادی با ایده‌ها و پیشینه‌های منحصربه‌فرد تعامل داشته باشید، پیشرفت کنید.

نگرش مثبت
نگرش مثبت باعث می شود نسبت به کار خود خوش بین، با انگیزه و مشتاق باشید. در یک همکاری، نگرش شما می تواند به شما در بهبود خلق و خوی دیگران، همکاری موثرتر و افزایش رضایت شغلی شما کمک کند. دیگران از اشتیاق و لذتی که به محیط کار وارد می کنید قدردانی خواهند کرد.

مهارت های همکاری در کار تیمی

در اینجا برخی از مهارت های همکاری مورد نیاز برای ارتقای کار گروهی در محل کار آمده است:

 مهارتهای سازمان
توانایی های سازمانی به این اشاره دارد که چگونه می توانید کارهای روزانه و زمان خود را برنامه ریزی کنید. داشتن مهارت‌های سازمانی هنگام همکاری با دیگران مفید است زیرا می‌تواند به شما کمک کند تا برنامه‌ای برای تیم در هنگام کار ایجاد کنید. ممکن است متوجه شوید که به حفظ تیم در مسیر کمک می کند و روزهای خود را به طور موثر برای تکمیل کار با کیفیت بالا برنامه ریزی کند.

تصمیم گیری
تصمیم گیری یک مهارت ارزشمند است که توانایی شما را برای تفکر عینی و سنجش گزینه های مختلف نشان می دهد. با این مهارت ها، زمانی که تمام اطلاعات و داده های مربوطه را جمع آوری کردید و دیدگاه های متعدد را در نظر گرفتید، می توانید تصمیمات آگاهانه بگیرید. همه در همکاری در کار مهم هستند.

انعطاف پذیری
توانایی سازگاری با موقعیت ها و چالش های مختلف در همکاری ضروری است. وقتی انعطاف پذیر باشید، می توانید دیدگاه های مختلف را درک کنید، راه حل های جایگزین برای مشکلات پیدا کنید و مسئولیت ها یا فرآیندهای کاری خود را در صورت نیاز تغییر دهید.

حل تعارض
توانایی حل تعارضات اغلب به عنوان یک ویژگی رهبری در نظر گرفته می شود. این به شما امکان می دهد تعارض ها را شناسایی کنید، علت را مشخص کنید، نظرات مختلف را تأیید کنید و اجماع ایجاد کنید. همچنین باعث می‌شود که تفاوت‌های شخصی را کنار بگذارید تا کار مشترک ادامه پیدا کند.

مدیریت زمان
هنگامی که تصمیمات باید به سرعت در همکاری گرفته شود، ممکن است از مهارت های مدیریت زمان برای پیگیری ضرب الاجل های مهم بهره مند شوید. مدیریت زمان همچنین به شما کمک می‌کند تا گزارش‌های وضعیت به موقع را ارائه دهید تا همه را در مورد چالش‌ها و راه‌حل‌ها به‌روز نگه دارید. اگر مسائل پیچیده ای با تصمیم گیری های متعدد دارید، مدیریت زمان می تواند به شما کمک کند در هر مرحله از فرآیند تصمیم گیری سازماندهی کنید.

حرفه ای گری
حرفه گرایی به مهارت ها و رفتارهایی اشاره دارد که نشان می دهد به دیگران احترام می گذارید. به عنوان یک کارمند با نگرش حرفه ای، مودب بودن را با دیگران نشان می دهید، مسئولیت وظایف خود را بر عهده می گیرید و ثابت می کنید که یک عضو قابل اعتماد تیم هستید.

رهبری
هر چند که در یک موقعیت نظارتی کار کنید، مهارت های رهبری می تواند دارایی های ارزشمندی در حرفه شما باشد. توانایی های رهبری بدین معناست که شما می توانید به دیگران انگیزه دهید، آموزش دهید و راهنمایی کنید. افراد دارای مهارت های رهبری به توانایی های خود برای کمک به دیگران در کار، همکاری، حل مشکل یا موفقیت در مسئولیت های خود اطمینان دارند.

مدیریت پروژه
مدیریت پروژه یک مهارت اکتسابی است که به شما امکان می‌دهد اطلاعات حرفه‌ای، تخصص، ابزارها و استراتژی‌ها را در فعالیت‌های پروژه برای برآورده کردن الزامات و مشخصات سازمان اعمال کنید.برای موثر بودن در همکاری پروژه، می توانید به تیم خود کمک کنید تا هدف و مهلت پروژه را تعیین کند و از تمام منابع برای رسیدن به این هدف در زمان تعیین شده استفاده کند.

تفکر انتقادی
مهارت های تفکر انتقادی به شما این امکان را می دهد که موقعیت ها را بر اساس تمام حقایق و اطلاعات موجود درک کرده و به آنها رسیدگی کنید. فرآیند تفکر انتقادی معمولاً شامل جمع آوری اطلاعات و داده ها، پرسیدن سؤالات متفکرانه و تجزیه و تحلیل راه حل های ممکن است. این مهارت ها به تیم شما کمک می کند تا برای یک هدف مشترک با یکدیگر همکاری کنند.

خودانگیختگی
خودانگیختگی به شما امکان می دهد ابتکار عمل را به دست بگیرید. شما معمولاً برای شروع یا تکمیل وظایف خود در همکاری یا کارهای فردی به حداقل نظارت نیاز دارید. خودانگیختگی به ویژگی هایی مانند استقلال، انعطاف پذیری، ابتکار و جاه طلبی نیاز دارد.

مطالب مرتبط: چگونه در محل کار خود انگیزه داشته باشیم

چگونه مهارت های همکاری خود را بهبود بخشید

در اینجا چند راه وجود دارد که می توانید مهارت های همکاری خود را در محل کار بهبود بخشید:

۱. اهداف دقیق تعیین کنید

هنگام هدایت یک پروژه، تعیین اهداف و مقاصد قابل اندازه گیری ضروری است. برای اینکه یک تیم وظایف خود را به طور موثر و موثر انجام دهد، بسیار مهم است که همه آنها هدف و چشم انداز پشت پروژه و چگونگی تعیین موفقیت آن را درک کنند. ایجاد شفافیت باعث ایجاد اعتماد و الهام بخشیدن به همکاری بیشتر می شود. به همین ترتیب، شناسایی اهداف قبل از شروع یک پروژه ممکن است تضمین کند که همه متعهد به موفقیت هستند و با یک هدف مشترک همسو می شوند.

۲. نیت خود را در میان بگذارید

هنگام کار با دیگران، قبل از شروع یک کار یا تکلیف، مقاصد خود را بیان کنید. به هم تیمی های خود در مورد کاری که انجام می دهید اطلاع دهید و انتظارات واقعی را در جدول زمانی تعیین کنید. سپس به قول خود عمل کنید. اگر یک چالش غیرمنتظره رخ داد و تیم نتواند نتایج مورد انتظار را ارائه دهد، این تغییرات را نیز به اشتراک بگذارید.

۳. گوش کنید و یاد بگیرید که سازش کنید

هنگام کار نزدیک با دیگران، بسیار مهم است که به نظرات و عقاید هر یک از اعضا به دقت گوش دهید و در عین حال در هنگام پاسخگویی با ملاحظه و محترمانه رفتار کنید. در حالی که ممکن است ایده های خود را در مورد مسیر پروژه یا اینکه چگونه تیم می تواند هر کار را انجام دهد، داشته باشید، مهم است که نظرات همکاران خود را در نظر بگیرید. یک راه مفید برای نزدیک شدن به دیدگاه های مختلف، دستیابی به مصالحه است. با یکدیگر کار کنید تا زمانی که به راه حلی برسید که هر یک از طرفین از ادامه پروژه احساس رضایت کنند.

۴. بر چالش ها غلبه کنید و مشکلات را بدون سرزنش حل کنید

هنگام کار با دیگران، ممکن است چالش هایی ایجاد شود یا افراد اشتباه کنند. در این شرایط، تجزیه و تحلیل موضوع با هم، با آرامش و بدون سرزنش یک عضو تیم ضروری است. برای یافتن راه حل، روی کار کردن با یکدیگر تمرکز کنید. مهم این است که وقتی دیگران اشتباه می کنند، مایل به بخشش باشید و وقتی مرتکب خطا می شوید مسئولیت آن را بپذیرید. این ممکن است به افزایش اعتماد بین اعضا کمک کند و اطمینان حاصل کند که همه در برقراری ارتباط احساس راحتی می کنند، حتی اگر اشتباه کنند.

۵. همکاری و موفقیت های آن را جشن بگیرید

شناخت نتایج و جشن گرفتن نتایج مثبت با هم از فعالیت‌های ضروری برای همکاری مؤثر است. اگر تیمی را مدیریت می‌کنید، برای تلاش‌های مشترک جوایز یا پاداش‌های عملکردی تعیین کنید تا به کارکنان نشان دهید که کار گروهی به همان اندازه موفقیت فردی مهم است. حتی اگر در موقعیت رهبری نیستید، بسیار مهم است که برای بزرگداشت دستاوردها با همکارانتان وقت بگذارید.

چگونه مهارت های همکاری را برجسته کنیم

در اینجا چند روش وجود دارد که می توانید مهارت های خود را در طول جستجوی شغل برجسته کنید:

در رزومه شما

در رزومه شما ، چند بخش وجود دارد که می توانید مهارت های همکاری خود را برجسته کنید. به عنوان مثال، می توانید بخشی را به مجموعه مهارت های خود اختصاص دهید و همکاری را در لیست قرار دهید. روش دیگر، نحوه همکاری خود با همکاران یا مشتریان قبلی در نقش های قبلی را در بخش تجربه خود به اشتراک بگذارید. به اشتراک گذاشتن اینکه شما یک فرد مشارکتی در رزومه خود هستید می تواند به کارفرمایان کمک کند که در سبک کاری خود انعطاف پذیر هستید و توانایی خود را برای همکاری با دیگران برای تکمیل یک کار دارید.

در نامه درخواست شما

برای نامه درخواست ، گزینه هایی برای بحث در مورد مهارت های خود دارید.یکی از راه‌هایی که می‌توانید این کار را انجام دهید، به اشتراک گذاشتن مهارت‌هایی است که ممکن است در رزومه خود وارد نکرده باشید تا به شرکت‌هایی نشان دهید که مجموعه مهارت‌های گسترده‌ای برای کمک به شما در انجام وظایف دارید. هنگامی که مهارت هایی را برای بحث در نامه خود انتخاب می کنید، نحوه استفاده از این مهارت را در گذشته برجسته کنید. جزئیات رویدادهایی را که اتفاق افتاده است و اینکه چگونه توانایی های شما به اطرافیان شما کمک کرده است، توضیح دهید.

علاوه بر این، با گسترش فهرستی که در رزومه خود ارائه کرده اید، مهارت های خود را برجسته کنید. این می تواند شبیه به اشتراک گذاری یک داستان در هنگام معرفی یک مهارت جدید باشد.

در یک مصاحبه شغلی

در طول یک مصاحبه شغلی، یک مدیر استخدام ممکن است از شما در مورد مهارت هایی بپرسد که شما را برای شغلی که می خواهید به دست آورید، آماده کرده است. این فرصتی برای شماست تا در مورد توانایی خود برای همکاری مستقیم با دیگران صحبت کنید. در یک مصاحبه، شرکت ممکن است سؤالات موقعیتی و رفتاری بپرسد تا نحوه کار شما و واکنش یا رویکرد معمول شما در موقعیت های چالش برانگیز را مشخص کند. در پاسخ به این پرسش‌ها، می‌توانید توانایی‌های همکاری خود و اینکه چگونه می‌توانید از آن مهارت‌ها برای کمک به یک موقعیت استفاده کنید، بحث کنید.

مطالب مرتبط: ۲۱ نکته در مصاحبه شغلی: چگونه تاثیر خوبی داشته باشیم

آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

4 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *