چگونه یک توسعه دهنده نرم افزار شویم

توسعه دهنده نرم افزار

توسعه نرم‌افزار یکی از صنایعی است که به سرعت در حال رشد است، بنابراین انتظار می رود که افراد بیشتری در حال تلاش برای تعیین چگونگی تبدیل شدن به توسعه دهندگان نرم افزار باشند. یادگیری در مورد مراحلی که می توانید برای دنبال کردن این حرفه بردارید می تواند به شما در برنامه ریزی آموزش و توسعه کمک کند. در این مقاله نحوه تبدیل شدن به یک توسعه‌دهنده نرم‌افزار را توضیح می‌دهیم و فهرستی از مدارک تحصیلی و سوالات متداول را درج می‌کنیم.

یک توسعه دهنده نرم افزار چه کاری انجام می دهد؟

توسعه دهندگان نرم افزار متخصصان علوم کامپیوتر هستند که مسئولیت اصلی ایجاد نرم افزارهای کامپیوتری و برنامه های کاربردی موبایل و وب با استفاده از زبان های برنامه نویسی کامپیوتری را بر عهده دارند. آنها به این زبان ها مسلط هستند، بنابراین می توانند کد موثر بنویسند که عملکردهای نرم افزار را انجام می دهد. توسعه دهندگان نرم افزار اغلب در یک یا چند زمینه مانند توسعه وب یا پایگاه داده تخصص دارند.

وظایف روزمره یک توسعه دهنده نرم افزار عبارتند از:

  • تمرین شش مرحله چرخه حیات توسعه نرم افزار (SDLC) بر روی اپلیکیشن ها و برنامه های نرم افزاری جدید یا موجود: تجزیه و تحلیل، طراحی، توسعه و آزمایش، پیاده سازی، مستندسازی و ارزیابی.
  • نوشتن و اعمال کد برای تغییر و بهبود برنامه های نرم افزاری.
  • نظارت و ارتقاء برنامه های نرم افزاری و ارائه آموزش به کاربران.

توسعه‌دهندگان نرم‌افزار ممکن است برای شرکت‌های فناوری اطلاعات، در بخش‌های فناوری اطلاعات سازمان‌های مبتنی بر فناوری، یا به‌صورت آزاد کار کنند و به فهرستی از مشتریان خصوصی خدمات ارائه دهند. آنها اغلب در یک محیط تیمی کار می کنند و با مهندسان نرم افزار، طراحان تجربه کاربری (UX) و تحلیلگران سیستم ارتباط برقرار می کنند تا اطمینان حاصل کنند که پروژه های نرم افزاری آنها کاربردی و موثر هستند.

مطالب مرتبط: توسعه نرم افزار چیست: تعریف، فرآیندها و انواع

چگونه یک توسعه دهنده نرم افزار شویم

در حالی که می توان به عنوان یک توسعه دهنده نرم افزار بدون مدارک رسمی یا مدرک دانشگاهی کار کرد، بسیاری از کارفرمایان ترجیح می دهند داوطلبان دارای مدارک علوم کامپیوتر باشند. در اینجا یک راهنمای گام به گام در مورد چگونگی تبدیل شدن به یک توسعه دهنده نرم افزار آورده شده است:

۱. در مورد اهداف شغلی خود تصمیم بگیرید

قبل از اینکه سفر خود را برای تبدیل شدن به یک توسعه‌دهنده نرم‌افزار شروع کنید، بهتر است اهداف شغلی واضحی را تعیین کنید. آیا هدف شما این است که به عنوان مهندس نرم افزار برای شرکتی مانند گوگل کار کنید یا می خواهید شغلی را به عنوان یک توسعه دهنده وب آزاد دنبال کنید؟ تعیین اهداف شغلی شما را برای موفقیت طولانی مدت آماده می کند. در مرحله بعد، تعیین اینکه آیا می‌خواهید یک توسعه‌دهنده نرم‌افزار فرانت اند، بک اند یا فول استک باشید، مفید است، بنابراین می‌توانید شروع به ساخت مجموعه مهارت‌های مورد نیاز کنید. اگر در ابتدا مطمئن نیستید، اشکالی ندارد، زیرا با طی مراحل بیشتر خواهید آموخت.

مطالب مرتبط: مهندس نرم افزار چه کاری انجام می دهد؟ (به علاوه چگونه یکی شویم)

۲. یک مدرک مربوطه را تکمیل کنید

چندین مدرک وجود دارد که یک توسعه دهنده نرم افزار می تواند تکمیل کند. این شامل لیسانس علوم کامپیوتر، لیسانس مهندسی نرم افزار، لیسانس فناوری اطلاعات، یا دیپلم فناوری اطلاعات / توسعه نرم افزار است. در حالی که شرایط ورود بین رشته ها و دانشگاه ها متفاوت است، اکثر آنها فقط نیاز به تکمیل سال ۱۲ دارند. بسته به دانشگاه، بین سه تا چهار سال طول می کشد تا مدرک خود را تکمیل کنید و یک توسعه دهنده نرم افزار شوید. با این حال، پس از تکمیل مدرک خود، می توانید ادامه تحصیل و ثبت نام در کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار را انتخاب کنید.

اگر تصمیم دارید مدرک خود را تکمیل نکنید، گواهینامه های شرکت های فناوری بزرگ مانند مایکروسافت و سیسکو به شما کمک می کند کاندیدای رقابتی تر شوید. این به کارفرمایان آینده نگر نشان می دهد که شما مهارت های اصلاح شده ای دارید و با برنامه های نرم افزاری مربوطه، سیستم عامل ها و زبان های برنامه نویسی به روز هستید.

۳. تمرکز در صنعت را انتخاب کنید

دو حوزه تخصصی کلیدی برای توسعه دهندگان نرم افزار وجود دارد: برنامه ها و سیستم ها. توسعه‌دهندگان نرم‌افزارهای کاربردی، برنامه‌های کاربردی رایانه‌ای را برای مصرف‌کنندگان طراحی می‌کنند، خواه وب‌سایت، بازی‌های ویدیویی باشد یا توسعه برنامه‌های تلفن همراه. در همین حال، توسعه‌دهندگان نرم‌افزار سیستم‌ها بر اجرای برنامه‌های کاربردی و برنامه‌های پشت صحنه برای سیستم‌های پردازش پشتیبان مورد استفاده در کسب‌وکارها و سازمان‌های مختلف تمرکز می‌کنند. تمرکز بر یک تخصص، قابلیت استخدام و ارزش شما را افزایش می دهد.

مطالب مرتبط: چگونه به یک توسعه دهنده فول استک تبدیل شویم

۴. یک دوره کارآموزی را بگذرانید

گذراندن یک دوره کارآموزی در حین تحصیل یا پس از اتمام مدرک مفید است. این به شما تجربه عملی مرتبط را برای حمایت از یادگیری تئوری خود، در کنار راهنمایی و مشاوره از توسعه‌دهندگان نرم‌افزار با تجربه ارائه می‌کند. علاوه بر دوره های کارآموزی، دوره های آموزشی کدنویسی، هکاتون ها و جلسات توسعه وب نیز در بسیاری از شهرها موجود است. از طرف دیگر، پروژه خود را بسازید تا تخصص خود را به نمایش بگذارید. کارفرمایان آینده نگر همیشه به کاندیداهایی که دارای تجربه و صلاحیت های مرتبط هستند، نگاه مثبتی دارند. دوره های کارآموزی همچنین فرصتی برای شماست تا پای خود را در شرکتی که بر استخدام داخلی تمرکز دارد، باز کنید.

۵. برای موقعیت ها درخواست دهید

در مرحله بعد، زمان درخواست برای موقعیت‌های توسعه‌دهنده نرم‌افزار فرا رسیده است، بنابراین مطمئن شوید که رزومه شما؛ مدارک، تجربه و دستاوردهای مرتبط شما را برجسته می‌کند. مطمئن شوید که وب سایت نمونه کارها (در صورت وجود) و پروفایل شبکه حرفه ای خود را نیز به روز می کنید. بیشتر مصاحبه‌های مرتبط با فناوری اطلاعات شامل دو بخش است، از جمله یک مصاحبه شخصی سنتی و یک آزمون مهارت‌های فنی. در مصاحبه، به یاد داشته باشید که نحوه تجسم ارزش های شرکت و مهارت های کار گروهی خود را برجسته کنید. تست های رایج شامل درخواست از شما برای ساختن یک راه حل نرم افزاری است، بنابراین خودتان را آماده کنید.

۶. به رشد خود ادامه دهید

هنگامی که شغلی را تضمین کردید، ادامه یادگیری بسیار مهم است، زیرا فناوری اطلاعات و توسعه نرم افزار حوزه هایی هستند که دائماً تغییر می کنند و رشد می کنند. از رقابت ها جلوتر باشید و در کنفرانس ها، سمینارها و رویدادها شرکت کنید تا در آخرین محصولات، فناوری ها و شیوه های تجاری به روز بمانید. توسعه نرم افزار نیز یک صنعت مشارکتی است، بنابراین شبکه سازی و یادگیری مداوم از همتایان خود ضروری است.

مطالب مرتبط: چگونه یک برنامه‌نویس اپلیکیشن موبایل شویم (با مهارت‌ها و پرسش‌های متداول)

سوالات متداول در مورد توسعه دهندگان نرم افزار

در زیر به سوالات رایج در مورد پیگیری این حرفه پاسخ می دهیم:

۱.برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده نرم افزار به چه مهارت هایی نیاز دارید؟

توسعه‌دهندگان نرم‌افزار معمولاً افراد تحلیلی با مهارت‌های ریاضی، مهندسی و فناوری قوی هستند، زیرا تمام روز را با رایانه می‌گذرانند. علاقه به کامپیوتر، دانش اصول مهندسی و توانایی کدنویسی به چندین زبان الزامی است. برای توسعه مهارت های تحلیلی خود، کتاب های بیشتری بخوانید، مهارت های ریاضی خود را از طریق یک کلاس آنلاین تقویت کنید، بازی های فکری مانند جدول کلمات متقاطع انجام دهید یا چیز جدیدی را برای گسترش دانش خود بیاموزید.

توسعه دهندگان نرم افزار همچنین می توانند مهارت هایی را برای کار مستقل و به عنوان بخشی از یک تیم توسعه دهند و به طور موثر ارتباط برقرار کنند. در نهایت، توانایی حل مشکلات و تصمیم گیری آگاهانه یک مهارت ضروری به عنوان یک توسعه دهنده نرم افزار است. برای بهبود مهارت های حل مسئله خود، روی این چهار جنبه کلیدی تمرکز کنید: مشکل را شناسایی کنید، راه حل های ممکن را بررسی کنید، برای حل مشکل اقدام کنید و به دنبال درس هایی باشید که برای دفعه بعد یاد بگیرید.

مطالب مرتبط: مهارت های فنی: تعاریف و مثال ها

۲.توسعه دهندگان نرم افزار موفق چه ویژگی هایی دارند؟

توسعه دهندگان نرم افزار معمولاً افرادی پرشور هستند که به کار خود اختصاص داده شده اند و برای ادامه یادگیری و سازگاری با فناوری ها و به روز رسانی های جدید با انگیزه هستند. مصمم بودن، راه حل گرا بودن و انعطاف پذیر بودن نیز از ویژگی های ارزشمند توسعه دهندگان نرم افزار موفق است. همچنین می‌توانید از مهارت‌های مدیریت زمان برای اطمینان از رعایت مهلت‌های زمانی در این نقش استفاده کنید.

۳.میانگین حقوق یک توسعه دهنده نرم افزار چقدر است؟

میانگین حقوق ملی یک توسعه دهنده نرم افزار ۹۵۸۳۷ دلار در سال است . درآمد سالانه بسته به تجربه توسعه‌دهنده نرم‌افزار، صلاحیت‌ها، مکان‌ها و حوزه تخصصی متفاوت است.

۴.توسعه دهندگان نرم افزار چه ساعت هایی کار می کنند؟

توسعه‌دهندگان نرم‌افزار معمولاً ساعت‌های تمام وقت یا ۴۲ ساعت در هفته کار می‌کنند (در مقایسه با میانگین کل مشاغل ملی که ۴۴ ساعت در هفته است). در حالی که ممکن است گاهی اوقات شیفت های دیرهنگام برای توسعه دهندگان نرم افزار ضروری باشد، آنها به ندرت اضافه کاری یا آخر هفته ها کار می کنند. این می تواند به توسعه دهندگان نرم افزار کمک کند تا به تعادل بین کار و زندگی دست یابند.

۵.در چه مشاغلی از توسعه نرم افزار استفاده می شود؟

در حالی که توسعه دهنده نرم افزار یک عنوان شغلی محبوب است، توسعه نرم افزار مهارتی است که در نقش های مختلف استفاده می شود. سایر عناوین شغلی که ممکن است شامل مهارت های توسعه نرم افزار باشد عبارتند از مهندس نرم افزار، توسعه دهنده برنامه، طراح رابط کاربری، تحلیلگر تجاری، طراح تجربه کاربر (UX)، مدیر پروژه (رهبر تیم توسعه) و معمار نرم افزار.

مربوط:

  • مهندس نرم افزار در مقابل توسعه دهنده (با مسئولیت)
  • مهارت های رزومه مهندس نرم افزار (با نمونه رزومه)

۶.توسعه دهندگان نرم افزار کجا کار می کنند؟

توسعه دهندگان نرم افزار عمدتاً برای شرکت های فناوری اطلاعات در صنعت خدمات حرفه ای، علمی و فنی کار می کنند. با این حال، تعداد قابل توجهی از توسعه‌دهندگان نرم‌افزار در بخش‌های فناوری اطلاعات برای شرکت‌هایی در بخش‌هایی مانند خدمات مالی و بیمه، مدیریت دولتی، و رسانه‌های اطلاعاتی و مخابرات کار می‌کنند. آخرین گزینه توسعه دهندگان نرم افزار آزاد خوداشتغال هستند.

۷.تقاضا برای توسعه دهندگان نرم افزار چیست؟

توسعه دهندگان نرم افزار در سراسر جهان مورد تقاضا هستند. طبق آخرین داده‌های موجود در وب‌سایت دولتی Job Outlook ، این صنعت با «رشد آینده بسیار قوی» است، زیرا تعداد توسعه‌دهندگان از ۲۶۹۰۰ در سال ۲۰۱۱ به ۳۴۳۰۰ در سال ۲۰۱۶ افزایش یافته است. کارشناسان معتقدند فرصت‌ها برای توسعه‌دهندگان نرم‌افزار سریع‌تر از میانگین ملی رشد خواهند کرد.

۷.آیا لیستی از زبان های اصلی برنامه نویسی مورد نیاز برای توسعه دهنده نرم افزار وجود دارد؟

بله، توسعه دهندگان نرم افزار می توانند با تعداد انگشت شماری از زبان های برنامه نویسی و دانش اولیه HTML، CSS و PHP آشنا شوند. شما نیازی به تسلط بر هر زبان اصلی ندارید، اما هنگامی که اصول برنامه نویسی را یاد گرفتید، می توانید آنها را برای یادگیری بیشتر به کار ببرید. در اینجا لیستی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری توسعه دهنده نرم افزار آمده است:

  • جاوا اسکریپت: این محبوب ترین زبان برنامه نویسی برای برنامه های کاربردی وب تعاملی است.
  • Swift :Swift زبان اصلی برای توسعه iOS است.
  • Ruby: این یک زبان همه کاره است که برای برنامه های کاربردی وب، توسعه API و اتوماسیون استفاده می شود.
  • پایتون: پایتون زبانی است که عمدتاً برای کاربردهای فنی در زمینه‌های ریاضی، آمار و علوم استفاده می‌شود.
  • سی شارپ: این یک زبان .NET است که توسط مایکروسافت ایجاد شده است که قابلیت های مشابه پایتون و جاوا دارد.
  • ++C++ :C عمدتاً هنگام توسعه سیستم‌ها و برنامه‌های قدیمی استفاده می‌شود. این یکی از قدیمی ترین زبان های برنامه نویسی جهان است.

مطالب مرتبط: جاوا اسکریپت چیست؟

۸.آیا تبدیل شدن به یک توسعه دهنده نرم افزار دشوار است؟

توسعه نرم افزار یک مسیر شغلی بسیار در دسترس برای هر کسی است که علاقه مند به فناوری اطلاعات (و دارای استعداد طبیعی برای فناوری اطلاعات) است. هنگام تمرکز بر چگونگی تبدیل شدن به یک توسعه دهنده نرم افزار، مهمترین مؤلفه داشتن دانش کامل از زبان های برنامه نویسی است. همچنین می توانید مدارکی را دنبال کنید که می تواند به شما کمک کند مهارت های خود را به کارفرمایان نشان دهید.

آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *