نحوه ورود به فروش در ۵ مرحله (با نکات و سوالات متداول)

نحوه ورود به فروش
کار در بخش فروش می تواند هیجان انگیز باشد زیرا شامل ملاقات با شخصیت های مختلف، ایجاد روابط حرفه ای و داشتن رقابت سالم است. در حالی که برخی از موقعیت ها به تجربه فروش نیاز دارند، نقش های سطح ابتدایی زیادی وجود دارد که می توانید دریافت کنید. اگر به دنبال شغلی در فروش هستید، یادگیری فرآیند ورود به این حوزه می تواند مسیر شغلی شما را ارائه دهد. در این مقاله، نحوه ورود به فروش را مورد بحث قرار می‌دهیم، نکاتی را برای شروع حرفه‌ای در فروش بررسی می‌کنیم، و انواع نقش‌های سطح ابتدایی را که باید در نظر بگیرید، شرح می‌دهیم.

چگونه وارد بخش فروش شویم

چه در حال شروع حرفه خود باشید و چه آن را تغییر دهید، در اینجا نحوه ورود به فروش آورده شده است:

۱. خود را آموزش دهید

برای مطالعه کتاب‌های مدیران و کارآفرینان موفق در زمینه تکنیک‌های فروش و فروش، از کتابخانه محلی خود دیدن کنید. همچنین می‌توانید وب‌سایت‌های فروش، ویدیوها، مقالات، کمپ‌های آموزشی و پادکست‌ها را به صورت آنلاین جستجو کنید تا اطلاعاتی را که در مورد فروش دارید بیشتر کنید. اگر یک دوست، مربی شغلی یا مربی در فروش دارید، می‌توانید برای یادگیری از تجربیات او یک مصاحبه اطلاعاتی نیز درخواست کنید. مصاحبه اطلاعاتی مکالمه ای است که به شما امکان می دهد درباره شرکت، نقش یا صنعت مورد علاقه خود اطلاعات بیشتری کسب کنید.

مرتبط: برنامه ریزی مسیر خود برای شغلی در فروش

۲. در مورد مشاغل فروش تحقیق کنید

برای تحقیق در مورد آنچه که فروش یک محصول یا خدمات مستلزم آن است، وقت بگذارید. اگر در زمینه فروش تازه کار هستید، اگر در صنعتی کار می کنید که مورد علاقه شماست، می توانید مهارت های خود را به سرعت توسعه دهید. به عنوان مثال، اگر تکنولوژی شما را هیجان زده کند و بخواهید وارد فروش شوید، به احتمال زیاد به عنوان یک فروشنده در فناوری موفق خواهید شد. کار کردن در شغلی که به آن علاقه دارید نیز می تواند تعامل با کارتان را آسان تر کند. هنگام تحقیق در مورد مشاغل فروش، نقش هایی را در نظر بگیرید که به استخدام کنندگان جدید بدون تجربه فروش آموزش می دهند.

۳. آموزش را در نظر بگیرید

با شروع کار خود در زمینه فروش، می توانید به دنبال آموزش رسمی باشید. کالج یا دانشگاه اجتماعی شما ممکن است دوره ها یا برنامه هایی در زمینه فروش، بازاریابی یا خدمات مشتری ارائه دهد . به عنوان مثال، بسیاری از مدارس دارای مدرک کاردانی یا کارشناسی در زمینه بازاریابی و فروش هستند. با تکمیل آموزش رسمی، می توانید یک نمای کلی از نحوه عملکرد کسب و کارها و اینکه چگونه فروش به کسب و کار کمک می کند تا به اهداف خود برسد، داشته باشید.

به دست آوردن گواهی، دیپلم یا مدرک ممکن است شما را واجد فرصتهای شغلی بیشتری مانند سرپرست فروش یا مدیر فروش کند. همچنین ممکن است آموزش های مرتبط در زمینه مدیریت کسب و کار و نرم افزار صفحه گسترده کسب کنید یا به زبان مشتری مسلط شوید.

بیشتر بخوانید: ۶ گواهینامه فروش برای اثبات مهارت های خود به کارفرمایان

۴. مهارت های فروش را توسعه دهید

در حالی که یادگیری در مورد فروش مهم است، شما همچنین می خواهید مهارت های فروش محصولات و خدمات را توسعه دهید. در اینجا برخی از مهم ترین مهارت های فروش برای توسعه آورده شده است:

  • ارتباط: فروشندگان برای ارائه یک محصول یا خدمات به صورت شفاهی یا کتبی نیاز به مهارت های ارتباطی موثر دارند. یاد بگیرید که از کلمات و عبارات قانع کننده برای تشویق مشتریان به خرید استفاده کنید.
  • مذاکره: بسته به محصول یا خدماتی که می خواهید بفروشید، ممکن است به مهارت های مذاکره نیاز داشته باشید تا پس از ارزیابی موقعیت مشتری، بیشترین ارزش را از فروش به دست آورید.
  • گوش دادن فعال: کار به عنوان یک فروشنده معمولاً مستلزم آن است که در حین صحبت روی مشتریان یا سرنخ‌ها تمرکز کنید تا به درخواست‌ها یا نظرات آنها پاسخی متفکرانه بدهید.
  • همدلی: نشان دادن همدلی می تواند به شما در درک نیازهای مشتری و ارائه راه حل های شخصی به آنها کمک کند.
  • خودانگیختگی: داشتن انگیزه بیشتر و نشان دادن اخلاق کاری خوب می تواند به فروش شما و موفقیت به عنوان یک فروشنده کمک کند.

بیشتر بخوانید:

  • ۱۰ مهارت همکاران فروش و نحوه بهبود آنها
  • مهم ترین مهارت های فروش برای رزومه شما
  • ۱۲ مهارت رزومه مدیر فروش (به علاوه نحوه و نکات)

۵. به دنبال نقش های فروش باشید

پس از توسعه مجموعه مهارت های موفقیت در فروش، می توانید به دنبال شغل فروش باشید.  آگهی های شغلی آنلاین را جستجو کنید و از مخاطب خود بخواهید که موقعیت های باز را به شما اطلاع دهد. همچنین می‌توانید آژانس‌های شغل یابی را برای به دست آوردن موقعیت فروش در نظر بگیرید. آژانس های شغل یابی سازمان هایی هستند که نامزدهای واجد شرایط را با کارفرمایان مرتبط می کنند.

نکاتی در مورد نحوه ورود به فروش

هنگام شروع کار فروش از این بهترین شیوه ها استفاده کنید:

۱.در مورد تجربه خود صادق باشید

هنگام درخواست برای نقش های فروش، مطمئن شوید که تجربه شغلی خود را به طور دقیق توصیف می کنید. شفاف بودن در مورد تجربه کاری خود می تواند به شما در جلب اعتماد مدیر استخدام کمک کند. اشتیاق خود را برای یادگیری در محل کار و رسیدن به تمام اهداف فروش که ممکن است داشته باشید نشان دهید.

۲.ویژگی های شخصیتی خود را بشناسید

جدای از مهارت های فروش، ممکن است ویژگی های شخصیتی داشته باشید که می تواند شما را به یک فروشنده موفق تبدیل کند. به عنوان مثال، اگر شما دوستانه و صمیمی باشید، به احتمال زیاد به عنوان یک فروشنده موفق خواهید شد. شناخت ویژگی‌های شخصیتی به شما کمک می‌کند تا برنامه‌ریزی کنید تا آنها را در اسناد درخواستی خود، در طول مصاحبه و هنگام ملاقات با سرنخ‌ها به نمایش بگذارید.

۳.وقتی به دنبال موقعیت فروش هستید خلاق باشید

هنگام معرفی خود به مدیران استخدامی و مشتریان، خلاقیت خود را نشان دهید. به عنوان مثال، در حالی که ممکن است تجربه حرفه ای در فروش نداشته باشید، می توانید در مورد اقلامی که به دوستان یا خانواده فروخته اید، در صورت سوال در مورد تجربه فروش خود صحبت کنید. به طور مشابه، می‌توانید مهارت‌ها یا تجربیاتی را که از شغل قبلی خود کسب کرده‌اید و می‌توانید به شغلی در فروش منتقل کنید، بحث کنید. برای مثال، فرض کنید از شرایط بهتر در مدرسه حمایت می‌کردید. می توانید نشان دهید که چگونه این تجربه به شما کمک کرد تا مهارت های ارتباطی خود را توسعه دهید.

۴.طرح فروش خود را آماده کنید و برای مصاحبه برنامه ریزی کنید

قبل از شرکت در مصاحبه های شغلی، مطمئن شوید که برای تحقیق در مورد شرکت و محصولات و خدمات آن وقت می گذارید. بسیاری از مصاحبه‌های فروش شامل ارائه یک پیشنهاد فروش است، که بیانیه‌ای است که سرنخ را برای خرید متقاعد می‌کند. تمرین این عبارت از قبل می تواند به موفقیت شما در مصاحبه های شغلی کمک کند.

۵.شبکه خود را بسازید

با ایجاد ارتباطات بیشتر شبکه خود را گسترش دهید. جدای از کمک به شما برای دستیابی به شغلی که می‌خواهید، مخاطبین شما می‌توانند از شما در دستیابی به اهداف فروش حمایت کنند. برای مثال، ممکن است محصولاتی را به آنها بفروشید یا درخواست معرف فروش کنید. اطمینان حاصل کنید که رابطه شما با مخاطب شما برای دو طرف سودمند است.

چه نوع مشاغل سطح ابتدایی می توانید در فروش داشته باشید؟

در اینجا مشاغل فروش وجود دارد که می توانید هنگام ورود به کار بدست آورید:

۱.خرده فروشی

مشاغل خرده فروشی شامل فروش مستقیم محصولات یا خدمات به مشتریان است. شما می توانید فروش را در یک فروشگاه فیزیکی یا آنلاین یا یک دفتر انجام دهید. بسیاری از مشاغل خرده‌فروشی سطح ابتدایی هستند و شما می‌توانید یکی را برای شروع شغلی در فروش دریافت کنید. نمونه های متداول از آنچه ممکن است در یک شغل خرده فروشی بفروشید عبارتند از:

  • محصولات یا خدمات جستجو نشده: مواردی که تا زمانی که مورد نیاز نباشد در نظر گرفته نمی شوند، مانند خدمات تشییع جنازه یا تجهیزات پزشکی
  • محصولات تخصصی: اقلام منحصر به فرد برای مشتریان، مانند مدل مو و لباس های طراحان
  • محصولات بازاری: اقلامی که مشتریان به دفعات کمتر از محصولات راحت خریداری می کنند، اما بیشتر از محصولات خاص مانند لباس و بلیط هواپیما خریداری می کنند.
  • کالاهای سهل: اقلامی که مشتریان اغلب خریداری می کنند، مانند نان و صابون

۲.فروش داخلی

مشاغل فروش داخلی شامل فروش آنلاین یا تلفنی است، معمولاً در ساختمان های کارفرمای شما. اگر یک شغل فروش داخلی داشته باشید، معمولاً به عنوان بخشی از یک تیم کار می کنید. این نقش ها شامل فروش به مشتریان مختلف است.

۳.فروش بیمه

مشاغل فروش بیمه شامل فروش انواع بیمه از جمله بیمه عمر و سلامت به مشتریان است. اگر این نوع شغل فروش را دارید، معمولاً برای یک آژانس بیمه یا کارگزار کار می کنید. به عنوان یک فروشنده بیمه، می توانید در مورد مشتریان تحقیق و تماس بگیرید، سیاست ها را برای آنها توضیح دهید و در صورت لزوم وظایف اداری را انجام دهید.

۴.فروش بر اساس کمیسیون

فروش مبتنی بر کمیسیون شامل فروش محصولات یا خدمات به مشتریان و کسب درصدی از مبلغ فروخته شده است. به عنوان مثال، اگر فروشنده ای هستید که ۳۰ درصد کمیسیون دارید، برای هر محصولی که ۱۰۰۰۰ دلار قیمت دارد، ۳۰۰۰ دلار درآمد خواهید داشت. از آنجایی که دستمزد شما به کالایی که می فروشید بستگی دارد، ممکن است انگیزه بیشتری برای کار داشته باشید و به عنوان یک فروشنده مبتنی بر کمیسیون، اخلاق کاری قوی داشته باشید.

مربوط:

  • ۱۰ شغل فروش ابتدایی (با متوسط ​​حقوق)
  • کمیسیون فروش چیست؟ (تعریف، انواع و نکات)

سوالات متداول در مورد نحوه ورود به فروش

پاسخ های زیر را به سوالات مربوط به کار در فروش مرور کنید:

۱.بدون تجربه چه موقعیت های فروش را می توانید بدست آورید؟

در اینجا موقعیت‌های فروش اولیه وجود دارد که می‌توانید دریافت کنید:

  • نماینده فروش: از خدمات مشتری و مهارت های ارتباطی برای انجام فروش استفاده می کند. میانگین حقوق ملی برای یک نماینده فروش ۵۷۹۷۴ دلار در سال است.
  • کارآموز فروش: از بخش فروش برای دستیابی به اهداف فروش خود پشتیبانی می کند. میانگین حقوق ملی برای یک کارآموز فروش ۱۶.۲۲ دلار در ساعت است.
  • همکار فروش: به مشتریان در خرید کمک می کند. میانگین حقوق ملی برای یک همکار فروش ۱۶.۳۸ دلار در ساعت است.

مطالب مرتبط: ۱۱ شغل فروش پردرآمد (با توضیحات و حقوق)

۲.آیا شغل فروش با شغل بازاریابی یکی است؟

یک شغل فروش شامل تبدیل سرنخ ها به مشتریان است. این موقعیت ها بر فعالیت هایی تمرکز می کنند که منجر به خرید مشتریان می شود. در مقایسه، شغل بازاریابی شامل علاقه مند کردن افراد و گروه ها به محصول یا خدمات است. متخصصان بازاریابی سرنخ تولید می کنند و آنها را به فروشندگان هدایت می کنند تا به مشتریان تبدیل شوند.

آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *