نحوه گنجاندن ویژگی های شخصیت در رزومه

نحوه گنجاندن ویژگی های شخصیت در رزومه

کارفرمایان بالقوه اغلب می خواهند درباره سرگرمی ها، علایق، دوست نداشتن ها، ارزش ها و شخصیت شما بدانند. آنها به دنبال کارمندانی می گردند که قابل اعتماد باشند و بتوانند به خوبی با دیگران کار کنند. ویژگی ها و صفات شخصی برای ایجاد روابط در محل کار، پویایی گروه، کار تیمی و تعاملات روزانه با مشتریان، همکاران و مدیران ضروری است. در این مقاله به بررسی ویژگی های شخصیت و نحوه فهرست کردن آنها در رزومه می پردازیم.

ویژگی های شخصیتی چیست؟

ویژگی‌های شخصیتی، ارزش‌ها یا صفات شخصیتی ذاتی هستند که یک فرد دارای آن است. این ویژگی ها و توانایی های شهودی بعید است که تغییر کنند، و به طور جمعی مشخص می کنند که یک فرد چه کسی است. ویژگی های شخصیتی، مانند مهربان و قابل اعتماد بودن، برای کارفرمایان و مشتریان به طور یکسان جذاب است.

مهمترین ویژگی هایی که باید در رزومه خود بگنجانید

مصاحبه شغلی بهترین فرصت برای نشان دادن ویژگی ها و مهارت های خود به کارفرما است. با این حال، برای گرفتن مصاحبه شغلی، ابتدا باید بر اساس درخواست شغلی، نامه درخواست و رزومه خود به عنوان یک متقاضی مناسب انتخاب شوید. شما می توانید با ذکر ویژگی ها و صفات شخصیتی خود در رزومه، شانس خود را برای جلب توجه کارفرما افزایش دهید.

مرتبط: ۱۰ ویژگی رزومه که باید در برنامه شغلی خود درج کنید

در اینجا بهترین ویژگی ها و مهارت هایی است که می توانید به رزومه خود اضافه کنید:

مطالب مرتبط: انواع صفات شخصیت مثبت در محیط کار

انعطاف پذیری

داشتن انعطاف پذیری بالا بسیار مهم است زیرا مشاغل و صنایع همیشه در حال تغییر هستند. تغییر توسط رقابت، فناوری و تغییر تقاضای مشتریان هدایت می شود. شرکت هایی که به سرعت خود را با واقعیت های جدید وفق می دهند، تمایل به بقا دارند. بر اساس این واقعیت، انعطاف پذیری بدون شک یک ویژگی بسیار مطلوب در هر شغلی است. انعطاف پذیر بودن به این معنی است که می توانید یک کار مشخص را به روش های مختلف تکمیل کنید و با هر شرایطی که پیش می آید سازگار شوید. شما همچنین می توانید موقعیت های جدید را به طور رضایت بخشی مدیریت کنید.

توانایی کار تحت فشار و رعایت ضرب الاجل های فشرده

سطح فشار و استرس از شغلی به شغل دیگر متفاوت است. به عنوان مثال، فشاری که شما به عنوان جراح تجربه می کنید ممکن است بیشتر از فشاری باشد که ممکن است در نقش دیگری تجربه کنید. یک کارفرما معمولاً علاقه مند است بداند آیا شما تحت فشار آرام خواهید ماند و وظایف را به طور مؤثر دنبال می کنید. هنگام نوشتن رزومه خود، مثال های واقعی از زمانی که این توانایی را نشان دادید، ارائه دهید.

نمونه هایی از این مهارت عبارتند از رعایت ضرب الاجل های محدود در بودجه و به موقع، کار در یک محیط کاری پرفشار و سریع، رسیدگی به شکایات مشتریان و حل و فصل اختلافات دوستانه.

مهارت های سازمانی و مدیریتی

مهارت های سازمانی و مدیریتی ویژگی های فردی ضروری هستند که در نقش های مختلف بسیار مفید هستند. مدیریت صحیح منابع و زمان می تواند برای هر شرکتی مفید باشد و به بهبود موفقیت و بهره وری بسیاری از کارها و پروژه ها کمک کند. به همین دلیل، بسیاری از کارفرمایان ممکن است بیشتر متقاضیانی را با این ویژگی ها و مهارت های ذکر شده در رزومه خود در نظر بگیرند. وقتی در مورد مهارت های سازمانی و مدیریتی خود صحبت می کنید، نمونه هایی از سناریوهایی را که در آنها ثابت کرده اید چنین قابلیت هایی دارید را بیان کنید. نمونه هایی از استفاده از این مهارت ها ممکن است شامل کار بر روی چندین پروژه به طور همزمان، رهبری دیگران در یک تیم و تکمیل پروژه درحد بودجه و به موقع باشد.

ابتکار عمل

برای نشان دادن ابتکار عمل، باید نشان دهید که در صورت لزوم قادر به برداشتن اولین قدم هستید. برای نشان دادن ابتکار عمل در رزومه خود:

  • هر ایده، بهبود یا پیشنهادی را که پیشنهاد کرده اید و در شغل قبلی شما نتایج مثبتی داشته است، ذکر کنید.
  • هر فعالیت، کار یا پروژه ای را که به طور مستقل شروع کرده اید، شرح دهید.
  • در صورت امکان، داده‌هایی را اضافه کنید که نشان می‌دهد چگونه ابتکارات شما مفید بوده یا باعث بهبود در محل کار شما شده است.

خودمحور و مشتاق

کارفرمایان تمایل دارند به افرادی که وظایف خود را با مهارت کامل انجام می دهند، مشتاقند به کاری که انجام می دهند و همیشه مشتاقانه منتظر پروژه بعدی هستند علاقه مند شوند. برای نشان دادن این ویژگی ها در رزومه خود، می توانید از کلمات کلیدی مانند “انگیزه”، “خودمحوری” و پرشور هنگام بحث در مورد آرزوهای شغلی، دستاوردها یا نقش های قبلی خود استفاده کنید.

توجه به جزئیات

کارفرمایان کاندیداهایی را دوست دارند که به جزئیات توجه زیادی دارند و در هر کاری که انجام می دهند برای کمال تلاش می کنند. توجه به جزئیات به توانایی شما برای کامل و دقیق بودن در هنگام تکمیل وظایف اشاره دارد. نشان دادن این موضوع در رزومه به کارفرما می‌گوید که می‌توانید به طور سازنده کار کنید و در نقش خود مؤثر باشید.

کار گروهی

مهارت های کار تیمی به این اشاره دارد که یک فرد چقدر می تواند در یک تیم کار کند. فعالیت های کار گروهی شامل تقسیم وظایف به طور عادلانه بین اعضای گروه، تلاش برای رسیدن به اهداف مشترک، کمک به حل یک مشکل و به اشتراک گذاری اطلاعات است. کارفرمایان به دنبال کاندیداهایی می گردند که بازیکنان تیم باشند زیرا می توانند به طور موثر با دیگران برای دستیابی به اهداف و مقاصد خاص شرکت کار کنند.

چگونه به کارفرما بفهمانیم که ویژگی های شخصیتی ایده آلی دارید

نکات زیر کارفرما را متقاعد می‌کند که ویژگی‌های شخصیتی، خصوصیات و مهارت‌هایی را دارید که به دنبال آن هستند:

  • از داستان ها و مثال ها برای بیان اینکه چگونه یک مشکل را حل کرده اید یا چیزی را در موقعیت قبلی یاد گرفته اید، استفاده کنید.
  • مهارت های ارتباطی عالی را از طریق تلفن، در رزومه خود و در طول مصاحبه حضوری بیان کنید.
  • یک نامه مرجع عالی از کارفرمای قبلی خود داشته باشید تا به کارفرمای احتمالی خود بدهید.
  • اطمینان حاصل کنید که مراجعی که از سرپرستان در مکان‌هایی که داوطلبانه یا در گذشته کار کرده‌اید دریافت می‌کنید، چیزهای مثبتی در مورد شما می‌گویند.
  • رزومه خود را با نامه درخواستی همراه کنید که درک شما از ویژگی ها و مهارت های مورد نیاز برای کار را نشان می دهد. در پیام خود، نمونه هایی از جایی که قبلاً از این مهارت ها استفاده کرده اید، ارائه دهید.
  • رزومه خود را طوری سفارشی کنید که شامل کلماتی باشد که کارفرمایان دائماً به دنبال آن هستند، زیرا به شما امکان می دهد توجه آنها را جلب کنید.

نمونه هایی از ویژگی ها و وخصوصیات شخصی که باید در رزومه خود بگنجانید

بسته به ویژگی ها و خصوصیاتی که می خواهید در رزومه خود ذکر کنید، سه مکان وجود دارد که می توانید آنها را به تصویر بکشید.

در بخش استخدام

برای مثال:

  • ارائه حمایت عاطفی از بیماران مبتلا به اضطراب و افسردگی. ذکر این موضوع نشان دهنده هوش هیجانی شماست.
  • “ارتباط برقرار کردن با چندین ذینفع از جمله عموم مردم، تامین کنندگان، مشتریان، مدیران و همکاران.” این نشان دهنده توانایی شما در برقراری ارتباط موثر است.
  • “رعایت کردن مهلت ها در بودجه و به موقع .” این توانایی های سازمانی شما را نشان می دهد.
  • “نظارت بر گروهی متشکل از ۳۰ کارگر معمولی در محل.” این ویژگی های مدیریتی را نشان می دهد.

در بخش مهارت ها

برای مثال:

مهارت ها:

  • توانایی اداره موقعیت های استرس زا به شیوه ای حرفه ای و آرام
  • با اعتماد به نفس و حرفه ای با مهارت های متقاعدسازی، دیپلماسی و مذاکره عالی
  • دانش تخصصی تکنیک های فروش موثر و فرآیند فروش
  • مهارت های بین فردی عالی نشان داده شده در توانایی ایجاد روابط کاری قوی با کارکنان و ارائه خدمات موثر به مشتریان

در بیانیه پروفایل شما

برای مثال:

من یک مهندس تولید قابل اعتماد، سخت کوش و متعهد با نگرش مثبت، مشتاق پذیرش فرصت ها و چالش ها و پیشینه مهندسی و ساخت قوی هستم. قبلا در محیط های سریع و شلوغ کار کرده ام. سابقه معرفی روش های تولید بهبود یافته را دارم که منجر به افزایش راندمان عملیاتی و کاهش هزینه ها می شود. مالکیت کامل وظایفم را بر عهده می‌گیرم و همیشه حاضرم یک قدم بالاتر بروم تا در صورت امکان، انتظارات را انجام دهم و از آن فراتر بروم.

موارد مرتبط: ۶ نمونه ویژگی که می توانید در رزومه خود بگنجانید

چگونه بخش مهارت های رزومه خود را سازماندهی کنیم

سازماندهی بخش مهارت‌ها در رزومه می‌تواند کار را برای مدیر استخدام آسان‌تر کند تا ویژگی ها و خصوصیات شخصیتی شما را پیدا کنید. هنگام افزودن مهارت به رزومه خود از مراحل زیر استفاده کنید:

۱. بر اساس مهارت دسته بندی کنید

اگر در مسیر شغلی خود جلوتر هستید، این احتمال وجود دارد که مسئولیت های متعددی در چندین بخش و پلتفرم داشته باشید. اگر مدیر عملیات یا مدیر یک شرکت هستید، وظایف شما ممکن است شامل استخدام و آموزش کارکنان، توسعه و مدیریت پروژه‌ها، برقراری ارتباط با فروشندگان و ذینفعان، حفظ عملیات روان روزانه و مدیریت تیم‌ها باشد. با دستاوردها یا اطلاعات مبتنی بر وظیفه خود، می توانید محتوا را به بخش هایی به عنوان راهی برای نشان دادن تنوع در مسئولیت های خود دسته بندی کنید.

۲. یک بخش برای برجسته سازی (هایلایت)اضافه کنید

رزومه های مدرن باید ارزش محور باشند. اطلاعاتی را ارائه دهید که بیشتر مبتنی بر دستاورد باشد تا مبتنی بر وظیفه. اگر نقش‌های زیادی با دستاوردهای متنوع داشته‌اید، پنج نقش برتر را که بیشتر به آنها افتخار می‌کنید انتخاب کنید و آنها را در بخش نکات برجسته شغلی بگنجانید .

۳. مرتب سازی بر اساس ارتباط

اگر برای شغلی به‌عنوان مدیر فروش درخواست می‌دهید، باید بر تخصص‌هایی که به نقش فروش اشاره دارد، اولویت بدهید و بر آن تأکید کنید. در صورتی که فاقد تجربه دقیقی هستید که کارفرما به دنبال آن است، باید در موقعیت فعلی خود برای مهارت های مرتبط جستجو کنید. به عنوان مثال، اگر شما در بخش مراقبت از مشتری در یک شرکت مهندسی بودید، این می تواند به عنوان یک مهارت قابل تعویض در فروش و بازاریابی عمل کند.

آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *