مهارت های فناوری اطلاعات(IT): تعاریف و مثال ها

مهارت های فناوری اطلاعات: تعاریف و مثال ها

انقلاب فناوری، مهارت‌های فناوری اطلاعات یا مهارت‌هایIT را تقریباً در هر صنعتی ضروری کرده است. اکثر مردم در محل کار خود به چندین مهارت فناوری اطلاعات تکیه می کنند. در حالی که مهارت‌های پیشرفته فناوری اطلاعات برای بخش فناوری اطلاعات و نقش‌های فنی ضروری هستند، اکثر موقعیت‌ها حداقل به مهارت‌های اولیه فناوری اطلاعات نیاز دارند.

متخصصان فناوری اطلاعات (IT) وظایف مختلفی را با استفاده از سیستم های اطلاعاتی مبتنی بر رایانه انجام می دهند. کسانی که در این صنعت کار می کنند معمولاً از مجموعه مهارت های متنوعی برای انجام وظایف روزانه خود استفاده می کنند. صرف نظر از سابقه و تجربه شما در این زمینه، دانستن اینکه بر روی کدام مهارت های IT می توانید برای بهبود عملکرد خود کار کنید، ممکن است به شما در پیشرفت شغلی کمک کند.

در این مقاله، مهارت‌های فناوری اطلاعات را مورد بحث قرار می‌دهیم، نمونه‌هایی از آن‌ها را فهرست می‌کنیم، گام‌های عملی برای بهبود و ارتقائ آنها ارائه می‌کنیم و توضیح می‌دهیم که چگونه می‌توانید آنها را در محل کار و در طول فرآیند استخدام شغل برجسته کنید.

مهارت های فناوری اطلاعات( IT) چیست؟

مهارت‌های فناوری اطلاعات، مهارت‌هایی هستند که یک متخصص فناوری اطلاعات برای انجام وظایف خود به طور مؤثر و کارآمد به آن نیاز دارد. این مهارت‌ها شامل مهارت‌های نرم، که ویژگی‌های شخصی هستند که می‌توانند به شما در برقراری ارتباط و کار با سایر متخصصان فناوری اطلاعات کمک کنند و شامل مهارت‌های سخت یا فنی هستند که در عملیات و دستکاری فناوری استفاده می‌شوند. این شامل استفاده از رایانه، تلفن همراه، تبلت، صندوق فروش و سایر فناوری های دیجیتال می شود. این مهارت ها برای نقش در مشاغل کوچک تا بزرگ در بخش های مختلف ضروری هستند.

بیشتر بدانیم:مهارت‌های تکنسین فناوری اطلاعات: مثال‌ها و نکات

چرا مهارت های اطلاعات IT مهم هستند؟

مهارت‌های فناوری اطلاعات مهم است زیرا صنایع مدرن برای خدمات مشتری، عملیات، گزارش‌دهی و برنامه‌ریزی به فناوری اطلاعات متکی هستند. مهارت های IT قوی همچنین باعث کارآمدتر شدن افراد می شود. بسیاری از کارهای رایج در محل کار در حال حاضر شامل تعامل کامپیوتری است. مردم باید از استفاده از این فناوری برای کارکرد بالقوه خود اطمینان داشته باشند. رایانه ها و سایر ابزارهای دیجیتال نیز بسیاری از فرآیندها را برای صرفه جویی در زمان به طور خودکار انجام می دهند. وقتی افراد با استفاده از این ابزارها احساس اطمینان کنند، می توانند زمان کمتری را صرف کارهای ساده کنند و روی کارهای پیچیده تمرکز کنند.

مطالب مرتبط: چگونه یک مهندس فناوری اطلاعات شویم؟

کارفرمایان به دنبال چه مهارت های فناوری اطلاعات هستند؟

مهارت های IT که کارفرمایان به دنبال آن هستند از یک صنعت یا شغل به دیگری متفاوت است. اما این مهارت ها معمولاً عبارتند از:

  • مهارت‌های اولیه فناوری اطلاعات: این مهارت‌های فنی که برای مشاغل مختلف مورد نیاز است، اغلب خودآموز هستند. آنها شامل مهارت در استفاده از برنامه های اداری رایج مانند پردازشگرهای کلمه و صفحات گسترده، ارسال ایمیل، ورود داده ها و انجام تحقیقات آنلاین می باشند.
  • مهارت های پیشرفته فناوری اطلاعات: برای مشاغل فناوری مورد نیاز است، افراد اغلب این مهارت های فنی پیچیده را در مدرسه و دانشگاه یاد می گیرند. آنها شامل برنامه نویسی به زبان های مختلف و مدیریت امنیت سایبری هستند.
  • مهارت های نرم: برای مشاغل مختلف مورد نیاز است، این مهارت های غیر فنی اغلب خودآموز هستند. آنها شامل حل مسئله و تفکر منطقی هستند.
  • مهارت های خاص شغل: برای نقش های خاص مورد نیاز است، این مهارت ها معمولاً در محل کار آموزش داده می شوند. آنها شامل صندوق‌های نقدی و تجهیزات اسکن هستند.

کارفرمایان معمولاً به دنبال ترکیبی از مهارت های فنی فناوری اطلاعات و مهارت های نرم افزاری فناوری اطلاعات هستند. برخی از این مهارت ها برای ایمن کردن موقعیت ها مورد نیاز هستند، در حالی که برخی دیگر فقط مهارت های مورد نظر IT هستند. این بدان معناست که در حالی که شرکت‌ها نامزدهایی با این مهارت‌ها را ترجیح می‌دهند، اما برای ایمن کردن نقش ضروری نیستند. محل کار اغلب به افراد تازه کار مهارت های مورد نظر IT را که از قبل ندارند آموزش می دهند.

مطالب مرتبط: ۴۰ سوال مصاحبه فناوری اطلاعات و نمونه پاسخ

نمونه هایی از مهارت های فناوری اطلاعات

مهارت های IT که شما نیاز دارید بستگی به نقشی دارد که برای آن درخواست می کنید. آنها ممکن است شامل برخی از نمونه های زیر باشند:

پردازش کلمه

پردازش کلمه ایجاد و دستکاری اسناد مبتنی بر متن است. نامه ها، مقالات، گزارش ها و بروشورها معمولاً با یک واژه پرداز ساخته می شوند. این مهارت شامل ورود، ویرایش و قالب بندی داده ها می شود. در اکثر صنایع مطلوب است. برنامه های رایج پردازش کلمه عبارتند از Microsoft Word و Google Docs.

کد نویسی

دانش کدنویسی یک نیاز اساسی برای بسیاری از متخصصان فناوری اطلاعات است. بسته به نقش، داشتن دانش پیشرفته حداقل یک زبان برنامه نویسی محبوب می تواند به شما در رشد حرفه IT خود کمک کند. شما می توانید از طریق ادامه تحصیل، تجربه عملی و آموزش برای گواهینامه های پیشرفته، با این نوع زبان ها تجربه کسب کنید.

مرتبط:  مهارت های متخصص فناوری اطلاعات: تعریف و مثال

صفحات گسترده

افرادی که مهارت های صفحه گسترده دارند می توانند صفحات گسترده ایجاد، دستکاری و تجزیه و تحلیل کنند. آنها همچنین با ابزارهای مرتبط از جمله جداول و نمودارها کار می کنند. کار با صفحات گسترده شامل ورود داده ها، اعمال فرمول ها و نوشتن ماکرو است. این یک نیاز رایج برای نقش در بازاریابی، مالی و فروش است. برنامه های رایج صفحه گسترده عبارتند از:

  • مایکروسافت اکسل
  • Google Docs
  • Apache OpenOfficeCalc

مطالب مرتبط: چارچوب معماری سازمانی The Open Group یا (TOGAF) چیست؟  

نرم افزار ارائه

افرادی که مهارت های نرم افزار ارائه را دارند، ارائه های دیجیتالی جذاب و آموزنده را ایجاد و قالب بندی می کنند. این مهارت شامل ساخت اسلاید، ویرایش اسلاید و انیمیشن است. در صنایع مختلف به ویژه بازاریابی، فروش و مالی استفاده می شود. برنامه های رایج پردازش کلمه عبارتند از:

  • مایکروسافت پاورپوینت
  • اسلایدهای گوگل
  • اشتراک اسلاید

برنامه نویسی

شامل ایجاد، عیب یابی و ویرایش کد برای نرم افزارهای کامپیوتری، وب سایت ها و برنامه های موبایل است. برنامه نویسان، توسعه دهندگان وب سایت و مهندسان نرم افزار برخی از متخصص هایی هستند که به مهارت های برنامه نویسی نیاز دارند. اکثر افراد با مهارت های برنامه نویسی می توانند به چندین زبان برنامه نویسی کنند، مانند:

  • HTML
  • جاوا اسکریپت
  • C++
  • پایتون

شبکه های کامپیوتری

شبکه های کامپیوتری شامل ایجاد و نگهداری سیستم عامل های شبکه است تا دستگاه های الکترونیکی بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. به طور معمول، سیستم عامل های شبکه، کامپیوترها، چاپگرها و سرورهای فایل را به هم متصل می کنند. این به آنها اجازه می دهد تا اطلاعات را آزادانه در سراسر شبکه به اشتراک بگذارند. افراد با مهارت های فناوری اطلاعات اطمینان می دهند که شبکه ها به طور قابل اعتماد و ایمن کار می کنند.

یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی

مهارت‌های یادگیری ماشین و هوش مصنوعی از نوآورانه‌ترین و مورد تقاضاترین مهارتها هستند. این حوزه شامل ایجاد و اصلاح الگوریتم‌هایی برای نتایجی است که در طول زمان از طریق تجربه بهبود می‌یابند یا یاد می‌گیرند. حوزه‌های مربوط به نوآوری، از جمله مراقبت‌های بهداشتی، امنیت سایبری، فناوری و تجارت، همگی به مهارت‌های یادگیری ماشینی یا هوش مصنوعی نیاز دارند.

پردازش ابری

رایانش ابری یکی دیگر از مهارت های مدرن فناوری اطلاعات است که در طیف وسیعی از صنایع مطلوب است. رایانش ابری بعد جدیدی را به برنامه نویسی معرفی می کند. مهارت در پلتفرم‌های رایج رایانش ابری با انتقال داده‌های کسب‌وکار بیشتر به ابر مطلوب‌تر می‌شود. این پلتفرم ها عبارتند از:

  • خدمات وب آمازون
  • مایکروسافت آژور
  • Google Cloud Platform

امنیت سایبری

کسب‌وکارها به افرادی با مهارت‌های امنیت سایبری نیاز دارند تا داده‌های خود از جمله داده‌های مشتریان را ایمن نگه دارند. این حوزه شامل مهارت‌های مختلفی از جمله ایجاد و حفظ شبکه‌های امن، انجام ارزیابی ریسک، شناسایی و خنثی‌سازی تهدیدات و اجرای اقدامات امنیت سایبری مانند احراز هویت چندعاملی، استراتژی‌های رمزگذاری و پروتکل‌های امن است.

بلاک چین و ارزهای دیجیتال

خدمات مالی، خرده‌فروشی و سایر بخش‌ها افرادی را می‌خواهند که در زمینه بلاک چین و ارزهای دیجیتال مهارت داشته باشند. آنها کارگرانی می خواهند که پلتفرم های بلاک چین و ارزهای دیجیتال، امنیت بلاک چین و ارزهای دیجیتال و استانداردهای پیرامون این ارزهای جدید را درک کنند. افرادی که مهارت‌های بلاک چین و ارزهای دیجیتال دارند می‌توانند به این کسب‌وکارها در نوآوری و در عین حال ایمن ماندن کمک کنند.

ارتباط

مهارت های ارتباطی به توانایی تعامل موثر با اطرافیان چه به صورت شفاهی و چه به صورت نوشتاری اشاره دارد. داشتن مهارت های ارتباطی قوی برای بسیاری از نقش های IT مهم است، زیرا می تواند به شما کمک کند تا تعاملات مثبتی با همکاران و سایر طرف های مرتبط داشته باشید. متخصصان فناوری اطلاعات از مهارت های ارتباطی برای اهداف مختلفی مانند همکاری با یکدیگر، عیب یابی مسائل فنی با مشتریان و توضیح مفاهیم فنی برای افرادی که با اصطلاحات تخصصی فناوری اطلاعات ناآشنا هستند، استفاده می کنند.

خلاقیت

خلاقیت توانایی پردازش اطلاعات و تولید نتیجه گیری های نوآورانه هنگام انجام یا برنامه ریزی وظایف است. صنعت فناوری اطلاعات دائما در حال تغییر است و ممکن است با چالش های جدیدی روبرو شوید که نیازمند توانایی تفکر خلاقانه است. همچنین می تواند به شما در یافتن راه حل برای مشکلات پیش آمده کمک کند.

مدیریت پروژه

کار بر روی چندین پروژه در یک بخش فناوری اطلاعات رایج است. برنامه ریزی و مدیریت حجم کاری می تواند به شما کمک کند تا پروژه های خود را در مهلت تعیین شده چندوظیفه ای انجام دهید و تکمیل کنید. داشتن مهارت های مدیریت پروژه قوی می تواند برای حرفه IT شما مفید باشد زیرا ممکن است منجر به استفاده موثر از زمان و منابع شود.

مطالب مرتبط:  ۵۰ مهارت IT مورد تقاضا برای تقویت رزومه شما در سال ۲۰۲۲

پشتکار

پشتکار، تمایل و توانایی برای ادامه کار برای رسیدن به هدف است. مشاغل در صنعت IT معمولاً تعداد زیادی نامزد دارند، به این معنی که ممکن است برای به دست آوردن یک نقش مرتبط مجبور باشید پشتکار داشته باشید. برخی از مشاغل فناوری اطلاعات نیز برای تکمیل پروژه های کوچک یا بزرگ نیاز به پشتکار دارند.

عیب یابی یا حل مسئله

مهارت‌های عیب‌یابی یا مهارت‌های حل مسئله می‌تواند به شما کمک کند تا یک موضوع را به درستی ارزیابی کنید و از دانش خود برای یافتن راه‌حل‌های واقع بینانه استفاده کنید. این مهارت‌ها به‌ویژه در صنعت فناوری اطلاعات مفید هستند، زیرا بسیاری از نقش‌ها مستلزم توانایی حل مستقیم مسائل یا آموزش به دیگران در مورد چگونگی حل آنها هستند. این مهارت مکمل سایر مهارت‌های فناوری اطلاعات است، زیرا معمولاً برای تدوین راه‌حل نیاز به دانش در مورد یک موضوع خاص دارید. این مهارت می تواند به افراد کمک کند تا راه حل های خلاقانه ای برای چالش های فناوری پیدا کنند. این مهارت در کنار سایر مهارت های IT کار می کند. به عنوان مثال، اگر یک وب سایت آنطور که در نظر گرفته شده نمایش داده نشود، ممکن است شخصی برنامه نویس از مهارت های حل مسئله استفاده کند. آنها به دنبال خطا در کدنویسی خود می گردند و سپس کد جدیدی می نویسند که نتیجه مطلوب را ایجاد می کند.

تدبیر

تدبیر یعنی توانایی استفاده از منابع موجود با کارایی بالا. دانستن اینکه چه منابعی دارید و چگونه از آنها استفاده کنید، یک مهارت مفید برای داشتن یک متخصص فناوری اطلاعات است. این مهارت معمولا مکمل خلاقیت و حل مسئله است، زیرا همگی شامل تفکر خلاقانه درباره راه‌هایی برای حل مسائل با استفاده از منابع شماست.

کنجکاوی

کنجکاو بودن و تمایل به یادگیری چیزهای جدید ممکن است منجر به کشف فرصت های شغلی بالقوه شود. این یک مهارت مرتبط در صنعت فناوری اطلاعات است زیرا این زمینه مستلزم نوآوری مداوم است. کنجکاوی همچنین می تواند به شما برای کشف مفاهیم جدید در فناوری به ایجاد انگیزه کمک کند.

مدیریت زمان

مدیریت زمان به توانایی استفاده موثر از زمان اشاره دارد. این مهارت می تواند به شما کمک کند تا از زمان در دسترس خود در محل کار بهینه استفاده کنید. داشتن مهارت های مدیریت زمان و استفاده حداکثری از زمان حرفه ای شما می تواند تاثیر مثبتی بر خروجی شما داشته باشد.

سازمان

سازماندهی در محل کار ممکن است به شما کمک کند تا به یک کارمند کارآمد تبدیل شوید و کارهای با کیفیت تری را طبق برنامه انجام دهید. متخصصان فناوری اطلاعات می توانند روی چندین پروژه یا چندین جنبه از یک پروژه به طور همزمان کار کنند و سازماندهی برنامه و حجم کاری برای آنها مهم است. این می تواند هم کیفیت کار و هم ظرفیت کار آنها را بهبود بخشد.

مرتبط:  مهارت های مدیر فناوری اطلاعات: تعریف و مثال

رهبری

افراد حرفه ای با مهارت های رهبری توسعه یافته ممکن است قادر به ایجاد انگیزه در افراد دیگر برای پیروی از آنها باشند. داشتن این مهارت به عنوان یک کارمند می تواند به ویژه مفید باشد اگر قصد دارید در نهایت به یک نقش مدیریتی صعود کنید. همچنین می تواند به شما کمک کند هنگام ارائه یک سخنرانی یا رهبری یک بحث گروهی توجه مردم را جلب کنید.

تفکر تحلیلی

تفکر تحلیلی یکی دیگر از مهارت های نرم است که اغلب با سایر مهارت های IT کار می کند. این مهارت می تواند کار IT را موثرتر و معنادارتر کند. به عنوان مثال، صفحه گسترده ای را تصور کنید که داده های آن ارقام فروش یک شرکت را در طول زمان نشان می دهد. تفکر تحلیلی می تواند به مردم کمک کند تا بفهمند داده ها چه چیزی رادر مورد استراتژی های شرکت نشان می دهد.

مرتبط:  مهارت های مشاور فناوری اطلاعات: تعریف و مثال

چگونه مهارت های IT خود را بهبود بخشید

اگر می‌خواهید یک ارتقا یا نقشی در زمینه‌ای که بیشتر به فناوری اطلاعات وابسته است، داشته باشید، بهبود مهارت‌های IT می‌تواند به شما کمک کند. فناوری همچنین به سرعت تغییر می کند، بنابراین بهبود مهارت های IT شما می تواند اطمینان حاصل کند که دانش شما به روز می ماند. راه های مختلفی برای بهبود مهارت های IT وجود دارد، از جمله:

  1. در دوره IT ثبت نام کنید. شما می توانید بسیاری از مهارت های IT را از طریق برنامه های آموزشی رسمی یاد بگیرید و توسعه دهید. در اوقات فراغت خود به صورت آنلاین مطالعه کنید یا ببینید که آیا کارفرما به شما زمان می دهد تا حضوری در کلاس ها شرکت کنید.برای مثال، ممکن است شنونده خوبی باشید اما بخواهید مهارت های ارتباطی خود را بهبود ببخشید. دفعه بعد که با شخصی صحبت می کنید، سعی کنید هدفی را که می خواهید به آن برسید با او در میان بگذارید و از او بپرسید که چگونه نزدیک شدن به آن را توصیه می کند.
  2. از مطالب آموزشی آنلاین استفاده کنید. حوزه فناوری همیشه در حال تغییر است، بنابراین ارزیابی دوره ای سطح دانش خود بسیار مهم است. این می تواند به شما کمک کند تا اهدافی را برای تجدید دانش خود و یادگیری در مورد آخرین توسعه ها و پیشرفت ها تعیین کنید. شما می توانید این کار را با ثبت نام در یک دوره آنلاین یا آموزش برای یک گواهینامه خاص انجام دهید که به شما در بهبود مهارت های فنی یا اجتماعی کمک می کند.مطالب آنلاین می توانند بدون ورود به یک برنامه آموزشی رسمی، اطلاعات بیشتری در مورد IT به شما بیاموزند. گزینه های مقرون به صرفه شامل درس های خود گام، راهنماهای نحوه انجام و مواد آموزشی آنلاین است.
  3. درخواست مشاوره. شما می توانید چیزهای جدیدی بیاموزید و مجموعه مهارت های خود را با تعامل با سایر متخصصان رشته خود افزایش دهید. فهرستی از اهداف خود بنویسید و سعی کنید با همکار یا همتای با تجربه تری که می تواند به شما در رسیدن به آنها کمک کند ارتباط برقرار کنید. آنها حتی ممکن است بتوانند شما را با برخی افراد یا منابع ارزشمند مرتبط کنند. آنها ممکن است نکاتی را به صورت رایگان یا با هزینه اندک به شما آموزش دهند.
  4. در برنامه های محل کار شرکت کنید. بسیاری از تخصص های فناوری اطلاعات برای تسلط بر مفاهیم اساسی نیاز به تمرین مداوم دارند. پذیرش چالش های بیشتر در محل کار می تواند شما را قادر سازد تا به عنوان یک حرفه ای با قرار دادن مداوم شما در موقعیت های جدید پیشرفت کنید. کسب تجربه از رویارویی با این چالش ها می تواند به رشد دانش و تخصص حرفه ای شما کمک کند، که ممکن است منجر به پیشرفت شغلی شود. از سرپرست خود بپرسید که آیا یک دوره آموزشی برگزار می کند یا به شما اجازه می دهد در یک کنفرانس شرکت کنید تا دانش و کاربرد فناوری اطلاعات خود را بهبود ببخشید.
  5. مهارت های خود را تمرین کنید. صرف زمان برای اصلاح مهارت های IT می تواند به شما کمک کند کارآمدتر کار کنید. برای کارهای محل کار با استفاده از مهارت های IT داوطلب شوید و راه هایی را برای تمرین در خانه در نظر بگیرید. به عنوان مثال، ایجاد یک بازی کامپیوتری ساده در اوقات فراغت می تواند مهارت های برنامه نویسی شما را بهبود بخشد.

مهارت های IT در محل کار

در اینجا چند راه وجود دارد که می توانید مهارت های IT خود را در محل کار نشان دهید:

  • در دسترس باشد.  مایل به کمک و آموزش همکاران خود هر زمان که به تخصص شما نیاز دارند، باشید.
  • پیشنهاد کمک کنید. اگر متوجه شدید که یک همکار با یک پروژه مشکل دارد، به او پیشنهاد دهید که بخشی از کارهای او را بپذیرید یا به آنها نشان دهید که چگونه یاد گرفته اید کارآمدتر کار کنید. برای مثال، ممکن است یک برنامه مفید یا منبعی وجود داشته باشد که بتوانید با آنها به اشتراک بگذارید.
  • پیشقدم باشید .سعی کنید به تیم خود یا سایر بخش های شرکت کمک کنید. پیشنهاد رهبری یک ارائه را بدهید یا نام منابع مفیدی را که کشف کرده اید ارائه دهید.

راه هایی برای ارتقای مهارت های فناوری اطلاعات

ارتقای مهارت های IT شما می تواند از چندجهت برای حرفه شما مفید باشد. این می تواند به شما کمک کند تا کار را ایمن کنید و در حرفه خود پیشرفت کنید. همچنین ممکن است به شما کمک کند وظایف خود را گسترش دهید و شغل شما را متنوع تر و با ارزش تر کند. در طول حرفه خود، ممکن است زمان سرمایه گذاری کنید:

ارتقای مهارت های IT در رزومه شما

یک بخش مهارت‌ها را به رزومه خود اضافه کنید که مهارت‌های فناوری اطلاعات مربوط به موقعیتی را که برای آن درخواست می‌کنید برجسته می‌کند. اگر طیف گسترده‌ای از مهارت‌های فناوری اطلاعات دارید، روی مهم‌ترین آنها برای نقش خالی تمرکز کنید تا مطمئن شوید که این مهارت‌ها برجسته هستند. اگر برای یک نقش فنی درخواست می دهید، به جای مهارت های فرضی مانند مهارت در استفاده از ایمیل و پردازش کلمه، روی مهارت های پیشرفته تمرکز کنید. همانطور که فناوری اطلاعات به سرعت در حال پیشرفت است، رزومه خود را به طور منظم به روز کنید تا مهارت های فعلی شما در فناوری اطلاعات را منعکس کند.

ارتقای مهارت های فناوری اطلاعات در نامه درخواست خود

برخی از با ارزش ترین مهارت های IT خود را به طور خلاصه در نامه درخواست خود ذکر کنید. نامه های همراه باید مختصر اما قانع کننده باشند. به اندازه کافی در مورد مهارت های IT خود بنویسید تا یک مدیر استخدام را تشویق کنید تا رزومه شما را بررسی کند و بیشتر بیاموزد.

مطالب مرتبط: نامه درخواست IT : نکات و مثال ها

ارتقای مهارت های فناوری اطلاعات در مصاحبه

زمانی را در مصاحبه های شغلی برای  توسعه و شرح دادن مهارت های IT  خود در رزومه و نامه درخواست خود بگذارید.به سوالات مصاحبه کننده با دقت گوش دهید و از مثال های مرتبط از زمان هایی که از مهارت های IT خود برای پاسخ به آنها استفاده کرده اید استفاده کنید. همچنین به الزامات نقش توجه داشته باشید و مهارت های خود را بر این اساس ترویج کنید. ترویج مهارت های فناوری اطلاعات برای نقش فناوری ضروری است، اما برای مثال ممکن است برای یک موقعیت بازاریابی از اهمیت کمتری برخوردار باشد. تکنیک پاسخ مصاحبه STAR را در نظر بگیرید  که شامل موارد زیر است:

  • توصیف زمینه
  • توضیح نقش خود
  • توصیف اعمال خود
  • نمایش نتیجه
آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *