راهنمای گام به گام نحوه کدنویسی یک وب سایت برای مبتدیان

راهنمای گام به گام نحوه کدنویسی یک وب سایت برای مبتدیان

کدنویسی یک وب سایت می تواند راه خوبی برای تمرین مهارت های برنامه نویسی شما و ایجاد حضور آنلاین برای یک تجارت یا برند باشد. شما می توانید انتخاب کنید که یک وب سایت را از ابتدا کدنویسی کنید یا از ابزارهای از پیش برنامه ریزی شده برای ساخت یک وب سایت بدون یادگیری کدنویسی استفاده کنید. اکثر وب سایت ها از زبان های برنامه نویسی رایج از جمله HTML، CSS و جاوا اسکریپت استفاده می کنند، در حالی که دیگران ممکن است از زبان های کمتر رایج مانند PHP نیز استفاده کنند. در این مقاله، نحوه کدنویسی یک وب سایت برای یک کسب و کار را با استفاده از زبان های برنامه نویسی یا سازندگان وب سایت بررسی می کنیم.

نحوه کدنویسی یک وب سایت

اگر زبان های برنامه نویسی وب سایت مانند CSS و جاوا اسکریپت را نمی دانید، راه های مختلفی برای کدنویسی یک وب سایت یا ساختن آن وجود دارد. انتخاب هر کدام یک از این گزینه‌ها؛ به دلیل انتخاب کدنویسی وب‌سایتتان بستگی دارد. اگر این کار را برای توسعه مهارت های خود در برنامه نویسی انجام می دهید، ممکن است بخواهید حداقل برخی از وب سایت ها را خودتان کدنویسی کنید. اگر در حال برنامه نویسی یک وب سایت با استفاده از زبان هایی مانند CSS هستید، مراحل زیر را دنبال کنید تا در مورد نحوه کدنویسی یک وب سایت به عنوان مبتدی اطلاعات بیشتری کسب کنید:

۱. شروع به یادگیری زبان های برنامه نویسی کنید

اگر می خواهید یک وب سایت را با استفاده از زبان های برنامه نویسی کدنویسی کنید، مهم است که قبل از اینکه شروع کنید اصول کدنویسی وب سایت را یاد بگیرید. زبان های برنامه نویسی مهم برای درک اصول اولیه عبارتند از HTML5 و CSS3. راه های مختلفی برای شروع یادگیری زبان های برنامه نویسی وجود دارد. شما می توانید آنها را خودتان در خانه مطالعه کنید، در یک دوره دانشکده محلی شرکت کنید، یا برای یک دوره برنامه نویسی آنلاین مانند آکادمی کد ثبت نام کنید.

مدت زمانی که ممکن است برای تکمیل دوره ای مانند این طول بکشد به دوره ای که می گذرانید بستگی دارد. دوره آکادمی کد حدود ۹ ساعت طول می کشد، در حالی که دوره های دانشکده ممکن است به جزئیات بیشتری بپردازند، اما ممکن است تکمیل آن بسیار بیشتر طول بکشد. مهم است که دوره ای را انتخاب کنید که هم متناسب با برنامه شما باشد و هم سبک یادگیری شما تا اطمینان حاصل شود که بیشترین بهره را از زمان مطالعه خود می برید.

مطالب مرتبط: ۱۴ دوره برنامه نویسی برای بهبود مهارت های شما (با تعاریف)

۲. مهارت های برنامه نویسی خود را تمرین کنید

حتی پس از گذراندن یک دوره برنامه نویسی، مهم است که مهارت های جدید خود را قبل از شروع استفاده از آنها برای ساخت یک وب سایت تمرین کنید. کدنویسی یک مهارت چالش برانگیز است و شما می توانید آن را از طریق آزمون و خطا کامل کنید. با تمرین نوشتن خطوط کدی که عملکردهای مختلفی را انجام می دهند، می توانید در مورد نحوه به کارگیری مهارت هایی که آموخته اید و نحوه شناسایی و تصحیح اشکالات کد خود اطلاعات بیشتری کسب کنید.

یکی از راه های مفید برای تمرین مهارت های خود این است که به عملکردها و ویژگی های وب سایت فکر کنید که ممکن است بخواهید در وب سایت خود کدنویسی کنید و برنامه نویسی آنها را تمرین کنید. شما می توانید روش های جدید زیادی را برای استفاده از زبان هایی که یاد گرفته اید یاد بگیرید. همچنین ممکن است یاد بگیرید که چگونه زبان های دیگر، مانند PHP، می توانند به شما در کدنویسی ویژگی های پیشرفته تر برای وب سایت خود کمک کنند.

مطالب مرتبط: نحوه تبدیل شدن به یک برنامه نویس کامپیوتر در ۷ مرحله (به علاوه مهارت)

۳. وب سایت را روی کاغذ طراحی کنید

قبل از اینکه بتوانید کدنویسی یک وب سایت را شروع کنید، مهم است که در ذهن خود ایده روشنی از ظاهر وب سایت داشته باشید. این شامل سبک بصری وب سایت شما، ساختار و ویژگی های آن است. می توانید با ایجاد یک نقشه سایت از صفحات مختلفی که می خواهید وب سایت داشته باشد و طراحی ساده ای که چیدمان و عناصر طراحی هر صفحه وب را نمایش می دهد، شروع کنید. همچنین می توانید هر ویژگی تعاملی را برای کدنویسی یادداشت کنید، مانند فرم های ثبت نام.

مطالب مرتبط: بهترین نرم افزار برای طراحی وب (کارکردها و نکات)

۴. شروع به کدنویسی وب سایت کنید

هنگامی که مهارت های برنامه نویسی خود را تمرین کردید و وب سایت خود را طراحی کردید، می توانید کدنویسی وب سایت خود را از ابتدا شروع کنید. می‌توانید از یک ویرایشگر متن و برنامه‌ای استفاده کنید که می‌تواند کد شما را برای شما اجرا کند، و تعداد زیادی از اینها به‌صورت آنلاین رایگان در دسترس هستند. اولین کاری که باید انجام دهید این است که برگه سبک CSS خود را ایجاد کنید، زیرا این می تواند به تعریف عناصری که در HTML وب سایت شما استفاده می شود کمک کند. هنگامی که ساختار وب سایت و محتوای آن را با استفاده از HTML و CSS کدنویسی کردید، می توانید شروع به اضافه کردن ویژگی های تعاملی با استفاده از جاوا اسکریپت کنید.

مطالب مرتبط: نحوه نوشتن کد در ۶ مرحله (نکات و فرصت های شغلی)

۵. وب سایت را با محتوا پر کنید

اگر یک وب‌سایت واقعی برای یک کسب‌وکار ایجاد می‌کنید و صرفاً مهارت‌های کدنویسی خود را در یک نمونه کار نشان نمی‌دهید، مهم است که وب‌سایت خود را با محتوای حرفه‌ای و مرتبط قبل از انتشار آن پر کنید. شما می توانید این کار را خودتان انجام دهید یا می توانید با یک کپی رایتر(نویسنده‌ مطالب تبلیغاتی) حرفه ای کار کنید تا مطمئن شوید که محتوای وب سایت شما مختصر، آموزنده و از نظر گرامری صحیح است. به دقت در نظر بگیرید که چه محتوایی را در وب سایت خود قرار دهید، مانند جزئیات تماس، تصاویر و سایر اطلاعات مرتبط.

مطالب مرتبط: نحوه ایجاد محتوا برای یک وب سایت (با چند نکته مفید)

چگونه با استفاده از وب سایت ساز وب سایت بسازیم

اگر به فکر راه اندازی یک کسب و کار هستید و به دنبال روشی مقرون به صرفه و کارآمد برای ایجاد یک وب سایت هستید، یادگیری کدنویسی یک وب سایت از ابتدا ضروری نیست. ساده‌ترین و ارزان‌ترین راه برای ساختن یک وب‌سایت برای خودتان، استفاده از یکی از پلتفرم‌های سیستم مدیریت محتوا (CMS) آنلاین است که چارچوبی ساده برای ساختن یک وب‌سایت سفارشی و اضافه کردن محتوای خود به آن بدون نیاز به کدنویسی عناصر منفرد یک وب‌سایت ارائه می‌دهد. برای ساخت وب سایت خود با استفاده از CMS مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. انتخاب کنید که از کدام پلتفرم CMS استفاده کنید

سیستم های مدیریت محتوای رایگان زیادی به صورت آنلاین در دسترس هستند که هر کدام کمی متفاوت عمل می کنند. برخی از محبوب ترین پلتفرم های CMS عبارتند از Duda، WordPress و Umbraco. اکثر این CMS ها طرح های آماده ای را برای وب سایت شما ارائه می دهند و گزینه هایی برای سفارشی سازی آسان فونت، اندازه و طرح متن و تصاویر در وب سایت شما بدون نیاز به استفاده از HTML یا CSS ارائه می دهند.

هنگام انتخاب CMS که قرار است از آن استفاده کنید، مهم است که چندین فاکتور را در نظر بگیرید. این موارد عبارتند از: استفاده از CMS، هزینه استفاده از CMS و اینکه کدام سیستم CMS ویژگی ها و گزینه های طراحی مورد نظر شما را ارائه می دهد. یک CMS که استفاده از آن آسان‌تر است نیز ممکن است گزینه‌های کمتری برای سفارشی‌سازی داشته باشد، بنابراین مهم است که قبل از شروع به کدنویسی وب‌سایت خود، اطمینان حاصل کنید که CMS که انتخاب می‌کنید همه ویژگی‌های ضروری شما را ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط: سیستم مدیریت محتوا چیست و ۵ دلیل برای استفاده از آن

۲. نحوه استفاده از CMS انتخابی خود را بیاموزید

بسته به اینکه کدام CMS را انتخاب کرده اید، اکنون ممکن است به طیف وسیعی از ابزارها دسترسی داشته باشید که می توانند به شما کمک کنند تا یک وب سایت سفارشی بسازید که مناسب یک تجارت یا مشتری است. مهم است که قبل از شروع ساختن اولین وب سایت خود، زمانی را صرف شناخت CMS انتخابی خود کنید تا مطمئن شوید که همه ابزارهای CMS خود را درک می کنید. می‌توانید با ایجاد یک وب‌سایت «تست» شروع کنید، که می‌تواند به شما فضایی بدهد تا ابزارها و ویژگی‌های مختلف را امتحان کنید و یاد بگیرید چگونه از CMS خود به طور مؤثر استفاده کنید.

مطالب مرتبط: نحوه تبدیل شدن به یک مهندس باطن: مراحل، نقش ها و مهارت ها

۳. نام دامنه و میزبانی وب را انتخاب کنید

علاوه بر انتخاب CMS که قصد دارید وب سایت خود را با آن بسازید، خرید نام دامنه که آدرس آنلاین وب سایت شما است و میزبانی وب نیز مهم است. برخی از CMS ها بسته هایی را ارائه می دهند که به شما امکان می دهد بسته ها را از آنها خریداری کنید، یا می توانید آنها را جداگانه از یک شرکت میزبان خریداری کنید. مهم است که نام دامنه ای را انتخاب کنید که خاطره انگیز، حرفه ای و مرتبط باشد، زیرا این اولین برداشتی است که بسیاری از کاربران از وب سایت شما دارند.

مرتبط: راهنمای دامنه در مقابل URL (شباهت ها و تفاوت ها)

۴. شروع به ساخت وب سایت کنید

هنگامی که دامنه خود را انتخاب کردید، می توانید با CMS که انتخاب کرده اید برای ساخت وب سایت خود کار کنید. CMS شما می تواند به طور ایده آل به شما اجازه ایجاد و ویرایش صفحات وب جداگانه را بدهد، نحوه تناسب این صفحات وب را با هم انتخاب کنید و وب سایت خود را با موضوع طراحی سفارشی کنید. برخی از CMS ها بسته های اساسی را ارائه می دهند که به صورت رایگان در دسترس هستند، با ویژگی های بیشتر و گزینه های سفارشی سازی در دسترس کاربران پولی.

یکی از مزایای اصلی کدنویسی وب سایت با استفاده از CMS این است که ایجاد تغییرات در محتوا و طراحی وب سایت شما در هر زمان نسبتاً آسان است. این بدان معنی است که می توانید قبل از انتشار وب سایت خود، تم ها، سبک ها و طرح های مختلف را آزمایش کنید تا مطمئن شوید که از نتیجه نهایی کاملاً راضی هستید. قبل از اینکه وب سایت شما راه اندازی شود، مهم است که محتوای مرتبط را برای سایت خود بنویسید و تصاویر خود را اضافه کنید، که می توانید آنها را از گالری خصوصی خود یا وب سایت های تصاویر استوک بدون حق امتیاز تهیه کنید.

آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *