مهارت های توسعه دهنده وب چیست؟ (تعریف و مثال)

مهارت های توسعه دهنده وب

توسعه دهندگان وب مسئول ایجاد وب سایت هایی هستند که نه تنها از نظر بصری جذاب هستند بلکه بسیار کاربردی و ایمن هستند. در حالی که مهارت‌های دقیقی که شما نیاز دارید ممکن است بسته به نیاز شرکت شما متفاوت باشد، برای تبدیل شدن به یک توسعه‌دهنده وب باید مهارت‌های اساسی داشته باشید. اگر علاقه مند به تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وب هستید، دانستن اینکه به چه مهارت هایی نیاز دارید می تواند مفید باشد. در این مقاله به تعریف مهارت های توسعه دهنده وب می پردازیم و چند مثال و راهنمایی برای بهبود آن ها به شما ارائه می دهیم.

مهارت های توسعه دهنده وب چیست؟

مهارت های توسعه دهنده وب مهارت های خاصی است که برای استخدام شدن و به عنوان یک توسعه دهنده وب و برتری در این حرفه لازم است. داشتن این مهارت ها ممکن است به شما در عملکرد بهتر نسبت به سایر نامزدها، هم در طول فرآیند استخدام و هم در شغل روزمره کمک کند. برخی از نمونه‌های مهارت‌های توسعه وب عبارتند از HTML، مهارت‌های طراحی اولیه، مهارت‌های بین فردی و مهارت‌های تحلیلی.

مطالب مرتبط: یک توسعه دهنده وب چه کاری انجام می دهد؟ (مسئولیت و حقوق)

مهارت های مورد نیاز برای یک توسعه دهنده وب چیست؟

در اینجا چند مهارت متداول وجود دارد که برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وب باید از آنها برخوردار باشید:

۱.مهارت های HTML/CSS

داشتن دانش HTML و CSS برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وب ضروری است. HTML رایج ترین زبان نشانه گذاری در سطح جهان است. توسعه دهندگان وب به طور گسترده از این زبان برای ساخت صفحات وب استفاده می کنند. همچنین باید از CSS برای استایل دادن به وب سایت ها استفاده کنید. به عنوان مثال، شما می توانید از CSS برای پیاده سازی فونت ها، رنگ ها و طرح های مختلف در طراحی یک وب سایت استفاده کنید.

مطالب مرتبط: سوالات و نمونه پاسخ های مصاحبه ضروری وب API

۲.مهارت های تحلیلی

توسعه دهندگان وب اغلب باید هر گونه خطا در کد خود را بررسی کنند. این نیاز به مهارت های تحلیلی خوبی دارد. آنها باید از صحت کد و عملکرد صحیح وب سایت اطمینان حاصل کنند. به غیر از جنبه های فنی کار، آنها همچنین باید مطمئن شوند که نیازهای مشتریان به درستی درک می شوند. به عنوان یک توسعه دهنده وب، شما باید نیازهای مشتریان خود را تجزیه و تحلیل کنید و بر اساس آن با ایجاد هرگونه تغییر در وب سایت سازگار شوید.

مرتبط: مهارت های تحلیلی چیست ،اهمیت و انواع آن

۳.مهارت های طراحی وب سایت واکنش گرا

اگر می خواهید به عنوان یک توسعه دهنده وب کار کنید، ضروری است که بدانید طراحی وب واکنش گرا چگونه کار می کند. افراد می توانند یک صفحه وب را در دستگاه های مختلف با اندازه های مختلف صفحه نمایش مشاهده کنند. چه آنها از رایانه رومیزی یا تلفن همراه استفاده کنند، هر وب سایتی که ایجاد می کنید باید با اندازه های مختلف صفحه نمایش سازگار باشد. اگر وب‌سایتی که می‌سازید واکنش‌گرا نباشد، برای مشاهده دسک‌تاپ یا مشاهده موبایل مناسب نخواهد بود. بنابراین باید بتوانید وب سایت هایی با طراحی واکنش گرا ایجاد کنید، زیرا عدم انجام این کار می تواند بر تعداد بازدیدکنندگان وب سایت شما تأثیر بگذارد.

مطالب مرتبط: مهارت های رزومه طراحی وب: تعریف و مثال

۴.مهارت های جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت به شما کمک می کند تا برخی از ویژگی های پیچیده را در یک وب سایت پیاده سازی کنید. دانش جاوا اسکریپت به شما کمک می کند در هنگام ایجاد وب سایت، انتظارات مشتریان خود را برآورده کنید. به عنوان مثال، زمانی که مشتریان شما می خواهند داده ها را از طریق کش ذخیره کنند یا نوارهای جستجو را در یک صفحه وب جابجا کنند، می توانید از این زبان برنامه نویسی استفاده کنید. تسلط بر این مهارت ها به شما کمک می کند تا وب سایت هایی بسیار تعاملی ایجاد کنید که بر تجربه کاربر تمرکز دارند.

۵.مهارت های بین فردی

داشتن مهارت های بین فردی خوب برای موفقیت به عنوان یک توسعه دهنده وب مهم است، زیرا این نقش مستلزم تعامل منظم با مشتریان و همکاران است. شما باید زبان بدن مثبت و اخلاق کاری قوی داشته باشید. اگر بتوانید با مردم به خوبی کنار بیایید، ممکن است با همکاران و مشتریان خود ارتباط خوبی برقرار کنید و در نقش خود به خوبی عمل کنید.

مرتبط: مهارت های بین فردی: تعاریف و مثال ها

۶.مهارت های تست و اشکال زدایی

ممکن است اغلب لازم باشد صفحه وب خود را برای هر گونه خطای احتمالی آزمایش کنید. در صورت مشاهده هر گونه خطایی، باید دانش لازم برای رفع اشکال آن را داشته باشید. آزمایش منظم تضمین می کند که کد مطابق انتظار کار می کند. از این رو، توانایی آزمایش منظم و اشکال زدایی کد در یک صفحه وب برای یک توسعه دهنده وب موفق ضروری است.

۷.اصول اولیه Back-end

شما همچنین باید اصول اولیه توسعه وب را درک کنید. از آنجایی که با توسعه دهندگان Back-end همکاری می کنید، دانستن اصول اولیه برای شما مهم است. به عنوان مثال، شما باید اصول کار سرورها، پایگاه های داده، امنیت سایبری و SQL را بدانید.

۸.مهارت های بهینه سازی موتور جستجو

بسیاری از مشتریان توسعه دهندگانی را ترجیح می دهند که اصول بهینه سازی موتور جستجو یا سئو (SEO) را می دانند. این به این دلیل است که یک وب سایت با سئوی خوب رتبه بالاتری در نتایج جستجو دارد که به جذب بازدیدکنندگان بیشتری به وب سایت کمک می کند. از آنجایی که مشتریان اغلب می خواهند بازدیدکنندگان بیشتری را به وب سایت خود هدایت کنند، سئو یک مهارت مهم برای توسعه وب است.

نحوه بهبود مهارت های توسعه وب

در اینجا چند مرحله وجود دارد که می توانید برای بهبود مهارت های توسعه وب خود دنبال کنید:

۱) کدنویسی را تمرین کنید

هر چه کد بیشتری بنویسید، بهتر می شوید. نوشتن کد نه تنها به بهبود مهارت های تایپ شما کمک می کند، بلکه باعث می شود اشتباهات کد خود را بهتر تشخیص دهید تا آن اشتباهات را تکرار نکنید. شما می توانید از ابزارهای مختلف رایگان موجود برای تمرین آنلاین استفاده کنید. اگر در تمرین خود ثابت بمانید، مطمئناً ممکن است پیشرفت هایی را مشاهده کنید.

۲) فن آوری های جدید را بیاموزید

توسعه وب مستلزم کار با زبان ها و فناوری های برنامه نویسی مختلف است. چشم انداز فناوری به طور مداوم در حال تغییر است و شما همیشه باید به یادگیری چیزهای جدید ادامه دهید. بنابراین مطمئن شوید که به یادگیری فن آوری های جدید و زبان های برنامه نویسی ادامه می دهید تا خود را در بازار مرتبط نگه دارید.

۳) مهارت های بین فردی خود را بهبود بخشید

روی زبان بدن خود کار کنید، سعی کنید شنونده خوبی باشید و یاد بگیرید که چگونه موقعیت های فشار را مدیریت می کنید. همه اینها می تواند به شما در بهبود مهارت های بین فردی کمک کند. همچنین می توانید به یک دوره مهارت های نرم خوب بپیوندید تا روی جنبه های خاصی از شخصیت خود کار کنید.

نحوه برجسته سازی مهارت های توسعه دهنده وب

در اینجا چند روش وجود دارد که می توانید مهارت های توسعه وب خود را برای کارفرمایان و مدیران استخدام برجسته کنید:

۱. در رزومه خود برجسته کنید

یکی از بهترین مکان‌ها برای بیان واضح و مختصر مهارت‌ها و تجربیات خود، رزومه است. رزومه شما باید دارای ساختار مناسب و بدون خطا باشد. می توانید مهارت های توسعه وب خود را در بخش مهارت های رزومه خود فهرست کنید. همیشه سعی کنید از مهارت هایی که در رزومه خود ذکر می کنید با جزئیات پروژه مرتبطی که تکمیل کرده اید پشتیبان تهیه کنید. این به شما کمک می کند نسبت به سایر نامزدهایی که برای همان سمت درخواست می کنند، تأثیر بهتری بر کارفرمای احتمالی خود داشته باشید.

مرتبط: ۱۰ بهترین مهارت برای گنجاندن در رزومه (به همراه مثال)

۲. در معرفی نامه خود برجسته کنید

معرفی نامه ای  که می نویسید فرصت خوبی برای توصیف تجربیات و مهارت های شما فراهم می کند. این یکی از اولین برداشت هایی است که مدیر استخدام از شما می گیرد. بنابراین مطمئن شوید که نامه شما عاری از خطا و به راحتی قابل درک است. آن را مختصر نگه دارید، آن را مطابق با شرح شغل تنظیم کنید و با خیال راحت جزئیات پس زمینه را در مورد مهارت های توسعه وب خود درج کنید.

۳. در طول مصاحبه شغلی خود برجسته کنید

در طول مصاحبه شغلی، شما این فرصت را دارید که مهارت های بین فردی خود را به نمایش بگذارید. مطمئن شوید که زبان بدن خوبی دارید و به طور موثر با مدیر استخدام ارتباط برقرار می کنید. همچنین ایده خوبی است که نسخه های چاپی رزومه و معرفی نامه خود را همراه داشته باشید که مهارت های شما را برجسته می کند. آماده پاسخ به سوالاتی باشید که مربوط به نقشی است که برای آن مصاحبه می کنید و اینکه چگونه مهارت های شما با الزامات شغلی مطابقت دارد.

مطالب مرتبط: نحوه تبدیل شدن به یک برنامه نویس وب اپلیکیشن (با مراحل و مهارت)

چگونه مهارت های توسعه وب را تمرین کنیم؟

در اینجا چند مرحله وجود دارد که می توانید برای تمرین مهارت های توسعه وب خود دنبال کنید:

۱) یک دوره کارآموزی پیدا کنید

می توانید دوره های کارآموزی توسعه وب را در آژانس های کوچک یا استارت آپ ها بگذرانید. چنین سازمان هایی معمولاً برای استخدام کارآموزان بازتر هستند و فرصت هایی را برای کار روی پروژه های واقعی فراهم می کنند. این به شما کمک می کند تا درک کنید که پروژه های توسعه وب چگونه کار می کنند و ممکن است این فرصت را برای شما فراهم کند تا مهارت های خود را در یک محیط حرفه ای توسعه دهید.

مطالب مرتبط: دوره های کارآموزی چیست و چگونه می توان آن را پیدا کرد؟

۲) پروژه های فریلنسری(کار آزاد) را انجام دهید

همچنین می‌توانید روی پروژه‌های توسعه وب فریلنسری کار کنید. این کمی متفاوت از دوره های کارآموزی است، زیرا شما بخشی از یک سازمان نخواهید بود. در عوض، شما به تنهایی کار می کنید. اما، در اینجا نیز، شما فرصتی برای کار بر روی پروژه های واقعی و تعامل با مشتریان واقعی دارید. علاوه بر این که فرصتی برای بهبود مهارت های خود به دست می آورید، ممکن است بتوانید در کنار هم پول مناسبی به دست آورید.

۳) روی پروژه های شخصی کار کنید

اگر فکر می کنید هنوز در موقعیتی نیستید که به عنوان کارآموز یا در پروژه های فریلنسری کار کنید ، می توانید روی پروژه های خود کار کنید. این یک راه‌اندازی حرفه‌ای نخواهد بود و با هیچ هم تیمی یا مشتری تعامل نخواهید داشت، اما این فرصت را خواهید داشت که مهارت‌های فنی خود را تمرین کنید و چیزی از ابتدا بسازید. پس از آن می توان از چنین پروژه هایی در نمونه کارها یا رزومه خود استفاده کرد تا مهارت های خود را به مدیران استخدام ثابت کنید.

آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *