یک مدیر مالی چه کاری انجام می دهد؟ (با شرایط مورد نیاز)

یک مدیر مالی چه کاری انجام می دهد؟

اگر به شغلی به عنوان مدیر مالی علاقه مند هستید، مهم است که وظایف شغلی را که معمولاً انجام می دهند مرور کنید. این می تواند به شما کمک کند که از داشتن شرایط لازم برای نقش و داشتن مهارت ها و اعتبار مورد نیاز اطمینان حاصل کنید. درک کاری که آنها انجام می دهند می تواند به شما کمک کند تعیین کنید که آیا این شغل برای شما مناسب است و قدم هایی که می توانید برای دنبال کردن آن بردارید.

در این مقاله، کارهایی را که یک مدیر مالی انجام می‌دهد، توضیح می‌دهیم که چقدر درآمد دارند، شرایط لازم برای این نقش را فهرست می‌کنیم و نحوه تبدیل شدن به آن را شرح می‌دهیم.

مدیر مالی چه می کند؟

یک مدیر مالی بر سلامت مالی یک سازمان نظارت دارد. این شامل مدیریت عملیات پشتیبان بودجه داخلی سازمان و امور مالی و نظارت بر فرصت های سرمایه گذاری و استراتژی مالی در سازمان های انتفاعی است. در یک سازمان بزرگ، یک مدیر مالی ممکن است تیمی از متخصصان حسابداری و حقوق و دستمزد را نظارت کند. مسئولیت های خاص عبارتند از:

  • مدیریت اجرا و اشتراک کلیه اسناد مالی و گزارشات فصلی یا سالانه
  • تجزیه و تحلیل گزارش های مالی و شناسایی فرصت ها برای کاهش هزینه ها
  • ارائه توصیه های استراتژی برای مشکلات شناسایی شده یا تصمیمات مالی کلی
  • به روز ماندن با نرم افزارهای مالی، روندهای صنعت و فرصت های سرمایه گذاری
  • حصول اطمینان از رعایت قوانین مالیاتی و سایر مقررات مالی صنعت

درآمد یک مدیر مالی چقدر است؟

میانگین حقوق ملی برای یک مدیر مالی  ۱۰۳,۰۴۶ دلار در سال است . با این حال، حقوق یک مدیر مالی بسته به اندازه و بخش سازمان آنها و همچنین عملکرد مالی شرکت در آن سال به طور قابل توجهی متفاوت است. برخی از سازمان ها پاداش هایی را به عنوان انگیزه ای برای عملکرد مؤثر فرد یا شرکت صادر می کنند. این بیشتر در بخش خدمات مالی یا شرکت‌ها و کمتر در صنایع دولتی و غیرانتفاعی رایج است. دستمزدها معمولاً در محیط‌های شرکتی بیشتر از سایرین است و منعکس کننده روندهای حقوق بیشتر در صنعت است.

مرتبط:  مدیر مالی در مقابل مدیر حسابداری: تفاوت های کلیدی

الزامات مدیر مالی

صرف نظر از نقش یا سازمان دقیق، چندین الزام مهم برای کار به عنوان مدیر مالی وجود دارد، از جمله:

۱.تحصیلات

حداقل نیاز تحصیلی برای مدیر مالی داشتن مدرک لیسانس در رشته های مالی، بازرگانی، حسابداری یا رشته های مرتبط است. ثبت نام تمام وقت تقریباً چهار سال طول می کشد تا تکمیل شود و شامل دوره های اقتصاد خرد و اقتصاد کلان، مدیریت پروژه، حسابداری و بازاریابی است. بسیاری از کارفرمایان ترجیح می دهند که نامزدها مدرک کارشناسی ارشد داشته باشند. کارشناسی ارشد مالی یا کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دو مورد از رایج ترین گزینه ها هستند. در حالی که دکترای فلسفه (Ph.D.) در امور مالی نیز یک گزینه است، اما تقریباً چندان رایج نیست و الزامی نیست، حتی برای سمت‌های سطح مدیریت.

مطالب مرتبط:  با مدرک کارشناسی ارشد مالی چه کاری می توانید انجام دهید؟

۲.آموزش

رایج ترین گزینه آموزشی برای مدیران مالی، دوره کارآموزی در مقطع کارشناسی است. در صنعت مالی، برای دانشجویان مقطع کارشناسی معمول است که دوره های کارآموزی تابستانی را در یک محیط حرفه ای انجام دهند، به خصوص پس از سال های اول و دوم آنها. در طول این دوره کارآموزی، یک مدیر مالی، حسابدار یا مدیر ارشد مالی معمولا بر آنها نظارت می کند. این به آنها اجازه می دهد تا با محیط کار، مهارت های مورد انتظار و وظایف شغلی این نقش آشنا شوند. در صورت موفقیت، کارفرمایان ممکن است پس از فارغ التحصیلی در اوایل پاییز سال آخر کالج، موقعیتی را به کارآموزان پیشنهاد دهند.

آموزش در حین کار نیز برای حرفه ای ها در دسترس است، به ویژه کسانی که از یک موقعیت حسابداری شروع می کنند و بعداً به سمت مدیر مالی می روند. این می تواند شامل آموزش در نرم افزار خاص یا سیستم های مدیریت مشتریان، آموزش محتوا برای یک مشتری یا پروژه خاص یا راهنمایی از یک متخصص ارشد مالی باشد.

مطالب مرتبط:  نحوه نوشتن خلاصه رزومه کارآموز امور مالی (نمونه)

۳.گواهینامه ها

اگرچه به طور رسمی مورد نیاز نیست، بسیاری از مدیران مالی گواهینامه تحلیلگر مالی خبره (CFA) را دریافت می کنند تا آنها را در بازار کار رقابتی تر کنند. دریافت این گواهینامه مستلزم تکمیل مدرک لیسانس، حداقل چهار سال تجربه حرفه ای و گذراندن سه امتحان است. برخی از مدیران مالی، به ویژه آنهایی که قبل از مدیریت مالی در حسابداری کار می کردند، گواهی حسابدار حرفه ای (CPA) نیز دریافت می کنند. در حالی که الزامات بین ایالت ها متفاوت است، دریافت گواهی CPA به ۱۲۰ و ۱۵۰ ساعت اعتبار، گذراندن یک امتحان و حداکثر دو سال تجربه کاری تحت نظارت CPA نیاز دارد.

مطالب مرتبط:  CPA چیست و چگونه می توان یکی شد (با نکات)

۴.مهارت ها

یک مدیر مالی موثر به مجموعه خاصی از مهارت های فنی و بین فردی بسیار توسعه یافته نیاز دارد. مهمترین مهارت های یک مدیر مالی عبارتند از:

  • تجزیه و تحلیل: یک کارکرد اصلی شغل یک مدیر مالی تجزیه و تحلیل الگوهای مالی برای اطلاع از برنامه ریزی و تصمیم گیری است. تجزیه و تحلیل دقیق داده های کمی و فرآیندهای مالی برای برآورده کردن این انتظار ضروری است.
  • توجه به جزئیات: هر نقطه، کاما یا عدد فردی هنگام تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی مهم است. مدیران مالی باید بتوانند به جزئیات دقیق گزارش‌های مالی، روندهای صنعت و گزینه‌های سرمایه‌گذاری توجه کنند تا به رهبران ارشد در مورد تصمیمات مالی مشاوره داده و از اشتباهات مالی پرهزینه جلوگیری کنند.
  • ارتباطات: توانایی ترجمه تجزیه و تحلیل های مالی فنی به گزارش ها و توصیه های قابل فهم و مختصر برای مدیران مالی ضروری است. این امر مستلزم مهارت های خلاصه سازی، بازنویسی و تفسیر در کانال های شفاهی و نوشتاری است.
  • تسلط بر نرم افزار: برای تکمیل تحلیل و عملکردهای ارتباطی یک مدیر مالی، افراد باید به نرم افزارهای مالی و پلتفرم های Microsoft Office مسلط باشند.

مرتبط:  مهارت های مالی: تعریف و مثال

محیط کاری مدیر مالی

مدیران مالی در بسیاری از صنایع حرفه ای در سازمان های کوچک و بزرگ کار می کنند. آنها معمولاً تمام وقت، با ساعات اداری معمولی روزهای هفته کار می کنند. مدیران مالی ممکن است در فصول شلوغ تر، اضافه کاری یا در پروژه های خاصی کار کنند. مدیران مالی می توانند از راه دور کار کنند.

چگونه یک مدیر مالی شویم

نزدیک شدن به فرآیند آماده سازی و جستجوی کار به طور متفکرانه می تواند به شما اطمینان دهد که یک شغل موفق به عنوان یک مدیر مالی دارید. در اینجا چهار مرحله مهم برای تبدیل شدن به یک مدیر مالی وجود دارد:

۱. در مورد صنعت تحقیق کنید

از وب سایت های شغلی و منابع صنعتی برای یادگیری در مورد صنعت مدیریت مالی استفاده کنید. به طور خاص، در مورد عملکردهای شغلی معمولی، مهارت های لازم و مسیرهای شغلی برای اطمینان از همسویی با علایق و توانایی های خود بیاموزید. تماس با مدیران مالی فعلی یا متخصصان مالی مرتبط نیز می تواند ارزشمند باشد. اساتید دوره لیسانس با تجربه اخیر نیز می توانند بینش مفیدی ارائه دهند.

مطالب مرتبط:  چگونه اهداف شغلی مدیر مالی را توسعه دهیم (با نکات)

۲. تحصیلات و گواهینامه های خود را دریافت کنید

در یک برنامه کارشناسی در رشته های مالی، حسابداری یا یک زمینه تجاری مرتبط ثبت نام کنید. با دنبال کردن دوره های کارآموزی، شرکت در رویدادهای شبکه و یادگیری از اساتید یا سرپرستان و همکاران خود، تجربه آموزشی را به حداکثر برسانید. قبل از فارغ التحصیلی، برنامه ای برای دریافت گواهینامه های مربوطه ایجاد کنید. هنگام انتخاب کالج یا دانشگاه، هزینه، الزامات تحصیلی و منابع پشتیبانی شغلی را در نظر بگیرید. نزدیکی به بازار کار هدف شما پس از فارغ التحصیلی نیز ممکن است مورد توجه باشد.

مطالب مرتبط:  سوالات متداول: چرا حسابداری بخوانیم؟ (به علاوه مشاغل در این زمینه)

۳. یک رزومه قوی ایجاد کنید

رزومه ای بنویسید که در آن مهارت های مالی، تحلیلی و ارتباطی شما را برجسته کنید که می تواند شما را به یک مدیر مالی موفق تبدیل کند. هر گونه گواهینامه یا نام علمی را که در حین تکمیل مدرک خود به دست آورده اید، درج کنید. رزومه متخصصان باتجربه باید نتایج مالی ملموس از نقش های قبلی را نیز شامل شوند.

۴. کاربرد استراتژیک

فرصت‌های کاری متنوعی برای مدیران مالی وجود دارد، بنابراین برنامه‌ریزی برنامه‌های شغلی خود با توجه به صنعت هدف، عملکردهای شغلی خاص و مهارت‌های مورد نیاز، به شما کمک می‌کند شغلی متناسب با مهارت‌ها و صلاحیت‌های منحصربه‌فرد خود پیدا کنید. این امر مستلزم انجام تحقیقات کامل در مورد موقعیت ها و صنایع به طور کلی است. شما می توانید این اطلاعات را در وب سایت های شرکت، نشریات صنعتی یا تابلوهای شغلی پیدا کنید.

موارد مرتبط:  نمونه ها و الگوهای نامه جلد مدیر مالی

مثال شرح شغل مدیر مالی

گروه مشاوره دالاس به دنبال یک مدیر مالی برای نظارت بر یک تیم ده نفره از متخصصان مالی است. این شخص مسئول ایجاد و مدیریت بودجه داخلی و تهیه گزارش های فصلی مفصل برای مدیران ارشد به منظور مشاوره در مورد استراتژی شرکت و فرصت های سرمایه گذاری است. 

ما به نامزدی علاقه مند هستیم که مهارت های فنی لازم برای اجرای وظایف شغلی و توانایی قوی برای مشارکت در رهبری دفتر در تصمیم گیری مالی را داشته باشد. مدرک لیسانس در امور مالی یا یک رشته مرتبط، گواهینامه تحلیلگر مالی خبره و پنج سال تجربه الزامی است. ما داوطلبانی را ترجیح می دهیم که دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند و با نرم افزارهای صنعتی تسلط دارند.

مطالب مرتبط:  نمونه رزومه رشته مالی برای فارغ التحصیلان اخیر کالج

آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *