یک تحلیلگر مالی چه کاری انجام می دهد؟ (وظایف و مشاوره شغلی)

یک تحلیلگر مالی چه کاری انجام می دهد؟
۲۲اگر به شغلی در امور مالی علاقه دارید، موقعیت تحلیلگر مالی ممکن است برای شما مناسب باشد. این حرفه چالش برانگیز توانایی کار در انواع صنایع مختلف را به نامزدها ارائه می دهد و پتانسیل درآمد بالایی دارد. یادگیری در مورد مسئولیت ها و الزامات مختلف برای این نقش گام مهمی در ارزیابی اینکه آیا ممکن است برای شما مناسب باشد یا خیر است. در این مقاله پاسخ می دهیم که یک تحلیلگر مالی چه می کند؟ و در مورد مهارت ها و صلاحیت هایی که برای تبدیل شدن به آن نیاز دارید صحبت کنید.

یک تحلیلگر مالی چه می کند؟

یک تحلیلگر مالی یک متخصص امور مالی است که به شرکت ها کمک می کند تا بر اساس عواملی مانند روند بازار، عملکرد مالی و نتایج پیش بینی شده معاملات تصمیمات تجاری بگیرند. تحلیلگران مالی در مورد شرایط اقتصاد خرد و کلان تحقیق می کنند تا در مورد مشاغل، بخش های اقتصادی و صنایع پیش بینی کنند. آنها همچنین توصیه هایی در مورد روند اقداماتی که شرکت ها ممکن است برای دستیابی به نتایج خاص انجام دهند، ارائه می دهند.

تحلیلگران مالی مدل های مالی را برای پیش بینی نتیجه تصمیمات تجاری ایجاد می کنند. مسئولیت های اصلی آنها عبارتند از:

  • ملاقات با مدیریت و مسئولان اجرایی برای به دست آوردن بینش بهتر در مورد چشم انداز یک سازمان
  • مطالعه صورتهای مالی یک شرکت برای تعیین ارزش آن
  • تجزیه و تحلیل نتایج گذشته، شناسایی روندها و ارائه توصیه هایی برای بهبود
  • گزارش عملکرد مالی و ایجاد مدل های مالی
  • ارزیابی عملکرد مالی یک سازمان با مقایسه نتایج واقعی با برنامه ها و پیش بینی ها
  • توصیه سرمایه گذاری و تغییرات در پرتفوی مشتریان
  • انجام تحقیقات بازار، داده کاوی، برآوردها و محاسبات ریسک
  • ایجاد پیش‌بینی‌ها و مدل‌هایی برای حفظ یک پایه تحلیل مالی که می‌تواند در سناریوهای مختلف مقاوم‌سازی شود.
  • نظارت بر سرمایه گذاری و وضعیت اقتصادی یک شرکت

مهارت برای تحلیلگران مالی

اگر علاقه مند به تبدیل شدن به یک تحلیلگر مالی هستید، مهارت های زیر را در نظر بگیرید:

  • مهارت های تحقیق: تحلیلگران به عنوان بخشی از نقش شغلی خود تحقیقات گسترده ای انجام می دهند و ممکن است حجم زیادی از داده ها را برای تولید استنتاج های مفید پردازش کنند. آنها از توسعه استعدادها و مهارت های مورد نیاز برای انجام وظایف مرتبط با تحقیق خود سود زیادی می برند.
  • توجه به جزئیات: در این خط کار، اشتباهات جزئی محاسباتی و حسابداری می تواند پیامدهای مالی زیادی برای مشاغل داشته باشد. توجه شدید به جزئیات می تواند تحلیلگران را قادر به تولید نتایج دقیق و اجتناب از اختلافات کند.
  • مهارت های تحلیلی: از آنجایی که تجزیه و تحلیل داده ها در هسته کار یک تحلیلگر مالی قرار دارد، آنها ممکن است از توسعه مهارت های تحلیلی خود سود زیادی ببرند. آنها اغلب روش‌های پیچیده‌ای را توسعه داده و اجرا می‌کنند که آنها را قادر می‌سازد تا از داده‌های مالی و بیانیه‌های مشکلی که مشتریانشان ارائه می‌دهند، نشانگرهای مفیدی تولید کنند.
  • مهارت های ریاضی: محاسبات ریاضی و رویکردهای آماری در کار یک تحلیلگر مالی نقش اساسی دارند. اگرچه پیچیدگی وظایف آنها ممکن است بسته به نقش خاص آنها متفاوت باشد، تحلیلگران مالی از داشتن مهارت های ریاضی خوب سود می برند.
  • مهارت های ارتباطی: تحلیلگران مالی متخصصانی هستند که ارتباط برقرار می کنند و با افراد مختلفی که ممکن است سواد مالی خوبی نداشته باشند ارتباط برقرار کنند. مهارت‌های ارتباطی آن‌ها را قادر می‌سازد تا ایده‌های پیچیده را با عباراتی که برای همه قابل درک باشد، منتقل کنند.
  • مهارت های بین فردی: تحلیلگران ممکن است به عنوان بخشی از شغل خود با طیف گسترده ای از متخصصان کار کنند. آنها با استفاده از مهارت های بین فردی خود، در طول حرفه خود روابط حرفه ای طولانی مدت برقرار می کنند.

مرتبط: مهارت های تحلیلگر کسب و کار: تعریف و مثال

انواع تحلیلگران مالی

تحلیلگران مالی در بانک‌ها، صندوق‌های بازنشستگی، شرکت‌های اوراق بهادار، شرکت‌های بیمه، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک و سایر شرکت‌ها در حوزه مالی کار می‌کنند. آنها را اغلب تحلیلگران اوراق بهادار یا تحلیلگران سرمایه گذاری می نامند. با جهانی‌تر شدن سرمایه‌گذاری، برخی از تحلیلگران مالی در یک منطقه یا کشور خاص تخصص یافته‌اند. برخی از انواع رایج تحلیلگران مالی عبارتند از:

  • تحلیلگران ریسک: این تحلیلگران؛ ریسک را در تصمیمات مختلف سرمایه گذاری ارزیابی می کنند و راه هایی را برای محدود کردن زیان های احتمالی شناسایی می کنند.
  • تحلیلگران رتبه‌بندی: تحلیلگران رتبه‌بندی توانایی سازمان را برای پرداخت بدهی‌های خود، رتبه‌بندی و برآورد ریسک‌های موجود در قراردادها و معاملات مالی ارزیابی می‌کنند.
  • مدیران صندوق: این افراد حرفه ای منحصراً با صندوق های سرمایه گذاری مشترک یا صندوق های تامینی کار می کنند و در واکنش به شرایط بازار تصمیمات خرید یا فروش را می گیرند.
  • مدیران پورتفولیو: این مدیران مسئول عملکرد کلی سبد سرمایه گذاری یک شرکت یا مشتری هستند.

مطالب مرتبط: ۱۰ شغل برتر در بورس (با وظایف و حقوق)

چگونه یک تحلیلگر مالی شویم

برای تبدیل شدن به یک تحلیلگر مالی مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. تحصیلات متوسطه را تکمیل کنید

اولین قدم برای تبدیل شدن به یک تحلیلگر مالی، فارغ التحصیلی از دبیرستان عالی با تمرکز بر موضوعات بازرگانی است. اینها شامل اقتصاد، آمار، ریاضیات، مطالعات تجاری و حسابداری است. برخی از کالج‌های معتبر ممکن است از شما بخواهند برای پاک کردن درصد محرومیت از امتحانات هیئت مدیره خود،برای دوره‌های کارشناسی واجد شرایط باشید.

۲. ادامه تحصیل در مقطع لیسانس

یک دوره لیسانس در این حوزه می تواند با معرفی مفاهیم اصلی مالی و گردش کار مهم شما را برای نقش شغلی آماده کند. دوره های سه ساله لیسانس محبوب؛ BCom (لیسانس بازرگانی) در امور مالی و BBA (لیسانس مدیریت بازرگانی) در امور مالی است. از طرف دیگر، می توانید یک حسابدار رسمی یا گواهینامه CA را از موسسه حسابداران رسمی دنبال کنید. این گواهینامه معمولاً پنج سال طول می کشد تا داوطلبان به آن دست یابند و شامل چندین دوره امتحانات می شود.

۳. دوره های کارآموزی را دنبال کنید

دوره های کارآموزی اغلب بخشی از برنامه های رسمی دانشگاهی است. آنها دانش دنیای واقعی و قرار گرفتن در معرض مورد نیاز برای شروع یک حرفه در هر زمینه را در اختیار داوطلبان قرار می دهند. برای موقعیت های کارآموزی آزاد در طول دوره لیسانس یا بعد از آن اقدام کنید و چنین تجربیات کاری را در رزومه خود ذکر کنید.

۴. مدرک کارشناسی ارشد را در نظر بگیرید

اگرچه اجباری نیست، اما مدرک تحصیلات تکمیلی می تواند چشم اندازهای شما را در سناریوی استخدام بهبود بخشد. در حالی که برای موقعیت های بالاتر در شرکت های معتبر درخواست می کنید، مزیت رقابتی به شما می دهد. علاوه بر این، این دوره ها می توانند شما را قادر به انجام مسئولیت های اداری و مدیریتی کنند. دوره های محبوب؛ MCom (کارشناس ارشد بازرگانی) در امور مالی و MBA (کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی) در امور مالی است.

۵. گواهینامه بگیرید

گواهینامه تحلیلگر مالی رسمی یا گواهینامه CFA یک گواهینامه معتبر جهانی است که توسط موسسه CFA در ایالات متحده آمریکا ارائه می شود. ارزش زیادی در بازار دارد و می تواند اشتغال شما را تا حد زیادی بهبود بخشد. این دوره گواهینامه توسط چندین مؤسسه در کشور ارائه می شود و نیازی به اخذ مدرک ورودی برای ادامه تحصیل ندارد. شما می توانید به سادگی در دوره ثبت نام کنید و برای دریافت گواهینامه سه سطح از امتحانات را پشت سر بگذارید.

بیشتر بخوانید: چگونه یک تحلیلگر مالی شویم: راهنمای گام به گام

درآمد تحلیلگران مالی چقدر است؟

میانگین حقوق پایه یک تحلیلگر مالی ۶۸۴۵۵ دلار در سال است. این رقم با داشتن تخصص ها، گواهینامه ها و تجربه کاری مرتبط می تواند بسیار بهبود یابد. میانگین حقوق پایه یک تحلیلگر ارشد مالی ۹۵۱۲۳ دلار در سال است.

محیط کاری تحلیلگر مالی

نقش‌های تحلیلگر مالی معمولاً در کلان‌شهرها و قطب‌های اقتصادی جهانی که محل سکونت مؤسسات مالی چند ملیتی هستند، وجود دارد. تحلیلگران معمولاً توسط بانک ها، شرکت های کارگزاری، شرکت های بیمه و شرکت های سرمایه گذاری استخدام می شوند. آنها اغلب بر روی عملیات خرید یا فروش تمرکز می کنند و از این رو به عنوان تحلیلگران سمت خرید یا تحلیلگران سمت فروش نامیده می شوند. بسیاری از تحلیلگران نیز تخصص در مناطق جغرافیایی و صنایع خاص را انتخاب می کنند. به عنوان مثال، به عنوان یک تحلیلگر مالی، می توانید در بمبئی به عنوان یک تحلیلگر سمت خرید، با تمرکز بر عملیات خرید برای صنعت خودرو در جنوب شرق و جنوب آسیای مرکزی کار کنید.

تحلیلگران مالی معمولاً خارج از دفاتر کار می کنند و ممکن است برای ملاقات با مشتریان، انجام تحقیقات و ارتباط با سایر متخصصان سفر کنند. آنها در داخل دفتر خود، بخش عمده ای از وقت خود را صرف تلفن زدن، برقراری ارتباط و هماهنگی عملیات می کنند. آنها همچنین در بسیاری از سناریوها نقش مشاوره ای را بر عهده می گیرند. تحلیلگران اغلب تحت ضرب‌الاجل‌های محدود کار می‌کنند و از این رو، ممکن است در صورت نیاز، اضافه کاری انجام دهند. اکثر کارفرمایان این موقعیت را به عنوان یک فرصت کار تمام وقت ارائه می دهند. برخی از تحلیلگران مالی نیز ممکن است به عنوان پیمانکاران مستقل به صورت مستقل کار کنند.

آیا تحلیلگر مالی شغل خوبی است؟

تحلیلگران مالی در هر دو سمت تازه کار و ارشد استخدام می شوند. این متخصصان دارای مجموعه ای از مهارت ها و دانش تخصصی مالی و حسابداری هستند. از این رو، نقش های شغلی آنها اغلب دارای پتانسیل درآمد و امنیت بالایی است. تجزیه و تحلیل در حوزه مالی یک زمینه نسبتاً رقابتی است و متخصصان اغلب مهارت ها و گواهینامه های خود را به روز می کنند تا در یک حوزه پویا مانند امور مالی مرتبط و به روز بمانند.

تجارت جهانی، بازارهای سهام و اقتصاد ملی از طریق جهانی شدن و نفوذ اینترنت شاهد رشد قابل توجهی بوده است. سرمایه گذاری های تازه در حال ظهور در کشورهای در حال توسعه می توانند فرصت های کاری را برای متخصصانی فراهم کنند که در جغرافیا، زبان و فرهنگ آن بازارها تخصص دارند. حوزه مالی همچنان پیچیده تر می شود و تقاضای همیشه سبز برای متخصصان آموزش دیده با تخصص وجود دارد. با در نظر گرفتن همه چیز، این خط کار چشم انداز خوبی برای رشد شغلی ارائه می دهد.

آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

3 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *