یک طراح UI/UX چه کاری انجام می دهد؟ (با حقوق و مهارت)

طراح UI/UX

طراحان تجربه کاربری (UX) و رابط کاربری (UI) محصولات و رابط های دیجیتالی را ایجاد می کنند که کاربر پسند و شهودی هستند. اگر علاقه مند به کار با آخرین فن آوری ها هستید و می خواهید به مشتریان تجربه مطلوبی از محصولات دیجیتال خود بدهید، ممکن است این شغل برای شما باشد. علاوه بر این، درک اینکه یک طراح UI/UX برای انتخاب شغل آگاهانه چه کاری انجام می دهد، ممکن است مفید باشد. در این مقاله، ما درباره چیستی طراح UI/UX بحث خواهیم کرد، میانگین حقوق آنها را بررسی خواهیم کرد و مهارت های مورد نیاز برای برتری در این حرفه را کشف خواهیم کرد.

طراح UI/UX کیست؟

یک طراح UX بر سفر کاربر برای حل مشکلات تمرکز می کند، در حالی که یک طراح UI بر زیبایی محصول یا رابط تمرکز می کند. هر دو نقش مهمی در ترغیب مشتری به خرید محصول دارند. یک طراح رابط کاربری به روش های زیر با یک طراح UX متفاوت است:

طراح UX کیست؟

یک طراح UX مسئول ایجاد خدمات، محصولات و فناوری تا حد امکان کاربر پسند است. طراحان UX تجربه کاربران را با پلتفرم‌ها یا محصولات دیجیتالی نظارت می‌کنند، زمینه‌های بهبود را درک می‌کنند و پیشنهادات دیجیتال را تقویت می‌کنند تا اطمینان حاصل کنند که محصول یا رابط کاربر پسند است. مسئولیت اصلی آنها درک نیاز و رفتار یک کاربر و ایجاد محصولاتی است که کاربر را قادر می سازد تا با حداقل تلاش به یک کار دست یابد. این طراحان بر ویژگی های تعاملی، قابلیت استفاده و معماری اطلاعات محصولات مختلف تمرکز می کنند.

طراح UI کیست؟

طراحان UI بر به حداکثر رساندن تعامل کاربر با یک محصول یا رابط تمرکز می کنند. آنها تصمیمی آگاهانه در مورد ظاهر کلی، احساس و زیبایی شناسی محصول می گیرند. این وظیفه یک طراح UI است که اطمینان حاصل کند که رابط کاربری بصری و زیبا است. این طراحان بخشی جدایی ناپذیر از یک تیم طراحی هستند زیرا طراحی UI آنها می تواند نحوه درک کاربر از یک نام تجاری را شکل دهد.

یک طراح UI/UX چه کاری انجام می دهد؟

در حالی که شما می توانید هم یک طراح UX و هم طراح UI شوید، وظایف شغلی این دو حرفه متفاوت است. در اینجا برخی از نقش ها و مسئولیت های خاص هر حرفه آورده شده است:

مسئولیت های یک طراح UX

یک روز کاری معمولی یک طراح UX ممکن است شامل مسئولیت های شغلی زیر باشد:

۱.تحقیقات کاربر را انجام دهید

یک طراح UX تحقیقات عمیقی را برای درک نیازهای یک کاربر انجام می دهد. این تحقیق در درجه اول بر انگیزه، رفتار و نیاز کاربر تمرکز دارد. این به یک طراح کمک می کند تا دامنه و فرصت ها را در یک بازار خاص درک کند. همچنین، به توسعه یک محصول جدید یا بهبود محصولات موجود کمک می کند. آنها ممکن است داده های تحقیق را از طریق مصاحبه با کاربر، گروه های متمرکز و نظرسنجی جمع آوری کنند.

۲.ایجاد شخصیت کاربر

یکی دیگر از اجزای حیاتی فرآیند طراحی تجربه کاربر، ایجاد و توسعه شخصیت کاربر است. طراحان UX یافته های خود را از تحقیقاتی که انجام می دهند برای ایجاد یک شخصیت نماینده بر اساس رفتار و جمعیت شناسی کاربر تفسیر می کنند. هر شخصیتی که آنها ایجاد می کنند ممکن است نیاز کاربر، اطلاعات جمعیت شناختی و اینکه محصول چگونه با برنامه روزانه کاربر مطابقت دارد را نشان دهد.

۳.تعیین معماری اطلاعات (IA)

IA روشی را که یک طراح اطلاعات را در یک محصول یا رابط سازماندهی و نقشه برداری می کند، توصیف می کند. یک طراح تجربه کاربر، IA را برای ساختار اطلاعات برای مطابقت با نیازهای کاربر خود تعیین می کند. این طرحی است که به کاربران کمک می کند بفهمند کجا هستند، اطلاعات کجا هستند و چگونه اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند.

۴.طراحی قاب سیمی

اولین قدم برای ساختن یک محصول دیجیتال نهایی، ایجاد طرح‌های طراحی با کیفیت پایین به نام وایرفریم است. این وایرفریم ها مراحل مختلف محصول را در طول سفر کاربر نشان می دهند. این نمایشی از عناصر طراحی UI را ارائه می دهد که به طراح کمک می کند تا طراحی را ایجاد و توسعه دهد.

۵.نمونه های اولیه ایجاد کنید

نمونه اولیه طراحی با وفاداری بالا محصولی است که یک طراح UX برای آزمایش کاربر و نمایش محصول به تیم توسعه ایجاد می کند. این نمونه های اولیه ظاهر، احساس و عملکردهای مشابهی دارند که از نزدیک محصول نهایی را تکرار می کنند. با استفاده از این نمونه‌های اولیه، یک طراح دامنه بهبود را شناسایی می‌کند.

۶.انجام تست کاربر

از طریق آزمایش کاربر، یک طراح UX به کاربران مختلف اجازه می دهد تا با یک نمونه اولیه تعامل داشته باشند. این به تجزیه و تحلیل قابلیت استفاده، دسترسی و شهودی طراحی کمک می کند. این آزمایش آخرین مرحله در طراحی محصول است، زیرا تغییرات مورد نیاز برای ادامه توسعه را مشخص می کند.

وظایف یک طراح رابط کاربری

برخی از وظایف یک طراح رابط کاربری عبارتند از:

۱.تست عملکرد

انجام چندین بار تست عملکرد یکی از مسئولیت های اصلی یک طراح رابط کاربری است. از طریق آزمایش، آنها اطمینان حاصل می کنند که محصول ناوبری آسان را برای کاربران فراهم می کند. این به عیب یابی ناوبری کمک می کند و بهبودهایی را برای ارائه یک تجربه عالی به کاربران ایجاد می کند.

۲.طرح

یک طراح رابط کاربری شخصیت توسعه یافته و تحقیقاتی انجام شده توسط طراح UX را برای ایجاد عناصر طراحی متمایز مانند برگه‌ها، منوها، ویجت‌ها، دکمه‌ها، فیلدهای جستجو، ناوبری، تصاویر، نمادها، طرح‌بندی، انیمیشن‌ها و پالت‌های رنگی انتخاب می‌کند. این طراحان نقاط لمسی بصری ایجاد می کنند که تعامل کاربر با یک محصول یا رابط را بهبود می بخشد. آنها همچنین مسئول اجرای راهنمای سبک مشتری خود برای اطمینان از ثبات در کل محصول هستند.

۳.همکاری با متخصصین مختلف

طراحان رابط کاربری با چندین حرفه ای مانند طراحان UX و توسعه دهندگان وب همکاری می کنند تا محدوده پروژه را درک کنند. این به آنها کمک می کند تا رابط هایی ایجاد کنند که برای پیمایش و استفاده آسان باشد. آنها همچنین با طراحان تجربه کاربری کار می کنند تا نیاز کاربر و ظاهر و احساس کلی محصول نهایی را تعیین کنند.

حقوق طراح UI و UX

میانگین حقوق ملی یک طراح UX ۵,۶۸,۶۵۵ روپیه در سال است ، در حالی که یک طراح UX ۲,۸۹,۶۸۹ روپیه در سال درآمد دارد . دستمزد بسته به موقعیت شغلی، تجربه، تحصیلات و مهارت های شما متفاوت است. برخی از شهرهای پردرآمد برای طراحان UI و UX عبارتند از:

برای طراح UX

  • بنگالورو: ۸,۴۴,۶۱۵ روپیه در سال
  • بمبئی: ۸,۰۵,۲۸۷ روپیه در سال
  • حیدرآباد: ۷,۵۴,۳۳۲ روپیه در سال
  • چنای: ۶۸۷۰۱۴ روپیه در سال
  • پونا: ۳۹۷۴۵۸ روپیه در سال

برای طراح رابط کاربری

  • بمبئی: ۵,۸۴,۸۶۲ روپیه در سال
  • حیدرآباد: ۴,۹۸,۹۷۶ روپیه در سال
  • کالیکات: ۳,۳۰,۴۰۵ روپیه در سال
  • گرگان: ۳,۲۵,۰۵۶ روپیه در سال
  • کویمباتور: ۳,۲۴,۷۰۱ روپیه در سال

مطالب مرتبط: حقوق ناخالص و حقوق خالص: تعاریف و مثالها

مهارت های مورد نیاز برای یک طراح UI/UX چیست؟

برای تبدیل شدن به یک طراح UI و UX موفق، یک نامزد باید مهارت های زیر را داشته باشد:

مهارت های سخت

برخی از مهارت های سخت برای برتری در این حرفه عبارتند از:

  • مهارت در ابزارهای UI و UX: مهارت و تجربه عملی با ابزارهای طراحی و نمونه سازی پیشرو می تواند به شما در ایجاد طرح های محصول مورد علاقه کاربران کمک کند. همچنین آشنایی با ابزارهای Wireframing، ابزارهای تست A/B، نظرسنجی کاربران و ابزارهای موجودی محتوا به شما کمک می کند تا سریعتر استخدام شوید.
  • مهارت های طراحی بصری: درک قدرت تصاویر می تواند به انتقال پیام مورد نظر به مشتریان یا مشتریان شما کمک کند. طراحان UI و UX به مهارت های طراحی بصری برای محصولات و رابط هایی نیاز دارند که توجه کاربر را به خود جلب کند.
  • مهارت های طراحی تعامل: طراحی تعامل بصری و کاربرپسند به کاربر کمک می کند تا اطلاعات را پیدا کند و با کمترین تلاش از محصول استفاده کند. عناصر طراحی مانند حرکت، فضای فیزیکی، صدا و زیبایی شناسی می توانند تعامل کاربر با محصول شما را افزایش دهند.
  • مهارت های کدنویسی: اگرچه به تسلط بر هیچ زبان برنامه نویسی نیاز ندارید، مهارت های اولیه CSS و HTML می تواند به شما کمک کند تا تغییرات جزئی در یک وب سایت ایجاد کنید. این مهم است زیرا ممکن است ویژگی وب سایت را از نظر عملکرد آزمایش کنید و باید بتوانید تغییرات جزئی را بدون کمک گرفتن از یک توسعه دهنده حرفه ای کدنویسی کنید.
  • مهارت های نوشتن UX: این مهارت در مورد ایجاد یک کپی رابط کاربری یا متنی است که در سراسر رابط یک محصول، از جمله یک برنامه یا وب سایت ظاهر می شود. مهارت های نوشتن UX عالی می تواند کاربر را از طریق رابط محصول به طور مستقیم راهنمایی کند.

مرتبط: مهارت های سخت: تعریف و مثال

مهارت های نرم

برخی از مهارت های نرم ضروری برای این نقش شغلی عبارتند از:

  • مهارت های ارتباطی: یک طراح باید با تیم های تولید، کاربران، مشتریان و دیگر طراحان ارتباط برقرار کرده و با آنها همکاری کند. مهارت های ارتباطی عالی برای انجام تحقیقات کاربر و نمایش نتیجه به ذینفعان کسب و کار ضروری است.
  • مهارت های کار تیمی: این طراحان باید با کاربران، توسعه دهندگان وب و سهامداران همکاری کنند، بنابراین آنها باید به خوبی در یک تیم کار کنند. کار تیمی یک مهارت ضروری است زیرا به شما کمک می کند محصولات را بر اساس نیازهای کاربر توسعه دهید. همچنین به شما این امکان را می دهد که به مشکلات گوش دهید و آنها را برای دستیابی به یک هدف تجاری مشترک عیب یابی کنید.
  • همدلی: درک اینکه کاربران چگونه فکر می کنند و چه احساسی در مورد یک محصول دیجیتال دارند، یک مهارت مطلوب برای برتری به عنوان یک طراح است. بر اساس مشاهدات خود، باید بتوانید مفروضات خود را به چالش بکشید، مشکلات کاربران خود را درک کنید و راه حل هایی برای حل این مشکلات بیابید.
  • مهارت‌های مدیریت پروژه: تسلط بر طراحی محصول از ایده‌پردازی تا تحویل، مهارت مهمی است. به عنوان یک طراح UI و UX، شما با هماهنگی با تیم طراحی، با برنامه ریزی و بودجه، محصول را به مرحله تحویل می رسانید. این نیاز به مهارت های عالی مدیریت پروژه دارد.

مرتبط: مهارت های نرم: تعاریف و مثال ها

سه مهارت مهم یک طراح UI/UX چیست؟

سه مهارت ضروری یک طراح UI/UX عبارتند از:

  • مهارت های طراحی بصری و تعاملی
  • همدلی کاربر
  • تسلط بر ابزارهای طراحی و نمونه سازی
آخرین مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *